komplekts:
*PS3 konsole
*AV vads
*HDMI
*stravas vads
*pults
+ NFSro street
cena: 90LS

lūdzu bez uzbraucieniem.

|
Pārdodu PS3Pārdodu PS3 60GB (bez BD drive)
komplekts: *PS3 konsole *AV vads *HDMI *stravas vads *pults + NFSro street cena: 90LS ![]() lūdzu bez uzbraucieniem. ![]() Last edited by romeen on Mar 26th, '10, 16:08, edited 2 times in total.
|
|
Re: Pārdodu PS3Kas ir "BD drive"? Mani māc ziņkāre.
![]() |
|
Re: Pārdodu PS3![]() Es tā nojaušu, ka cilvēks BD drive (blu-ray drive) uzskata par diskmašīnu, kura ir izņemta ārā, vai nodedzināta! Tas tāds mans subjektīvais vērtējums. |
|
Re: Pārdodu PS3Kam Tev PS3 diskdzinis?
![]() Last edited by Prezidents on Mar 25th, '10, 22:50, edited 1 time in total.
|
|
Re: Pārdodu PS3Un uz "3 soņkas" filmas nevar skatīties, vai ne?
![]() |
|
Re: Pārdodu PS3Tu manu sarkasmu laikam īsti nesaprati!
Kāda x pēc no PS3 jāņem ārā diskdzinis, lai skatītos filmas??????????????????????????????????????????? Man reāli šī fīča nedalec? Tikai vēl pasaki, ka pie datora pieslēdzi šo diskdzini!!!! ![]() Un Tavs - pieslēdz pie HDTV vai Tv - es reāli ierēcu!!! Nu lai vai kā, katrs jūdzas pa savam! Last edited by Prezidents on Mar 25th, '10, 22:51, edited 1 time in total.
|
|
Re: Pārdodu PS3Lieki piebilst - ģerevņa paliek ģerevņa!
Tolks iegādāties PS3 lai to pataisītu par mājas kīnozāli??? ![]() Būtu iegādājies blu-ray "mašīnu" ar usb, kas ir lētaka, 50Ls robežā vēl nopirktu ārējo HDD 500GB, kur glabāt filmas un dzīvotu laimīgi. Tas man atgādina mūsu valdības vīrus, kuri šādā veidā izšķiež nodokļu maksātāju naudu. Beztolks! Last edited by Prezidents on Mar 25th, '10, 22:56, edited 1 time in total.
|
|
Re: Pārdodu PS3Em, vai tik 90Ls nebūs pagalam neadekvāta cena faktiski nekam nederīgai konsolei? Nav diskdziņa, nav instalācijas, nav spēles.
----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Pārdodu PS3----------------------------------------------------------------------
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests