|
Re: The online gamerModus Operandi | GMail, GTalk, Skype: martins.osis | | ,
|
|
Re: The online gamerTapēc jau arī būtu jautri. ;D
Bet nu ierēkt jau nu ne pa jokam var. ![]() Visus on-line izteicienus samācijies. |
|
Re: The online gamerīstenībā visa šitā gameru izsaucienu parodēšana jau stipri nodeldējušies ir, kkā neliekas vairs šīs lietas smieklīgas, drīzāk gan otrādi mazliet sāk krist uz nerviem, vabūt tieši tāpēc, ka pats nevienu no tādiem vārdiem pat ne spēlēs nelietoju. kur nu vēl reālā dzīve komunicējot ar cilvēkiem.
|
|
Re: The online gamerkatrai šķirai/grupai ir savi izteicieni un apzīmējumi. Tik pat labi var uztaisīt parodiju arī par futbolistiem, pļušņikiem, datoriķiem, autoatslēdzniekiem, gateristiem, biologiem, fiziķiem, ķīmiķiem, šahistiem utt utjp. Tikai šajā gadījumā, acīmredzot, kādam ir bijusi sāpe un/vai licies jautri parodēt tieši online spēlētājus. Un jā, ja var pilnīgi visu savākt, apkopot un pasniegt valam i razmahom, tad nu šeit tas ir lieliski atspoguļots..
Video nenoskatījos līdz galam. Idiotiski uztaisīts. Nemuldi.
![]() |
|
|
|
Re: The online gamerPar kvalitāti piekrītu, noteikti varēja labāk.
Modus Operandi | GMail, GTalk, Skype: martins.osis | | ,
|
|
Re: The online gamerMjaa, kopsh tiku pie konsoles, besii man jebkaadi board geimi..
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: The online gamerTas bija vairāk stulbi nekā smieklīgi.
Lielākās kompānijās (vairak par 4) galda spēles ir daudz jautrāk un interesantāk nekā sēdēt pie zombokastes, kā to sauc mana māte. |
|
|
|
Re: The online gamer----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: The online gamerEs diezgan slikti izteicos, jo aizmirsu pielikt "manā gadījumā".
Protams, man bija ļoti jautri, kad es un komandasbiedrs izgājām Gears of War 2 divatā vienā vakarā, taču ja manā mājā atrodas vairāki cilvēki, un daži paliek skatoties, tas kaut kā ieliek mani neērtā situācijā. Man skapī stāv "Risks" un kad nāk atpalikušie ciemos, tad visiem ir kaut ko darīt, nevis skatīties, kā kaut kāds idiots rupji lamājas un kratās pa dīvānu ar pulti. |
Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests