Viss zemāk rakstītais attiecas tīri uz MP sadaļu, jo par singla kampaņām esmu pārliecināts, ka abiem geimiem viss būs kārtībā.
Nav pasūtīta neviena, jo:
Black Ops - neticu, ka vērts tērēt naudu, lai pāris mēnešus paspēlētu vairāk vai mazāk to pašu kas spēlēts jau kopš 2007. gada. Man nudien šķiet, ka vēl spēlēt CoD ir tā pat kā aicināt adminu, lai uzliek de_dust iekš 1.6

Un don't get me started par "tur takš tik daudz tās jaunās gamemodes" = pist to sūdu. Jebkurš cik necik šūteriem līdzi sekojošs cilvēks tādas modes ir izspēlējies pirms 10 gadiem uz kāda no 18 MODiem uz Half-Life vai Unreal engine'iem. Though I hope I'm wrong.
Medal Of Honor - bija ļoti augstas cerības līdz dabūju paspēlēt closed beta. It's fucked. Tuvākajās dienās būs MoH OPEN beta - tad arī visi varēs izmēģināt kas un kā, bet ļoti šaubos, ka būs kādās īpašas izmaiņas. Kādēļ sūds ? Es ceru, ka tādēļ, ka BETA. Nenormāli nepabeigts un tizls MW un BF mikslis kurš vienkārši "nejutās pareizs".
Kāda ir alternatīva un ko darīt, ja beidzot jūti, ka šī geimpleja cikls nedaudz noskriets (GRAW2 --> Rainbow Six: Vegas --> Halo 3 --> Modern Warfare) ?
Tu esi visnotaļ karaliski pists. Nav šosezon nekādu perspektīvu.Žēl, ka jums pediņiem komandas spēles ir par sarežģītu, otherwise jūs nečīkstētu un spēlētu BFBC2 (zinu, ka nav jauns geimpleja fīlings, bet tas tika beigts spēlēt ap 2006. gadu, so tagad liekas atkal nedaudz fresh) kuram drīz būs "jaunā" Vietnama.
Es nudien ceru, ka MoH izrādīsies "omglolwtf svētais sūdpisiens!"...