pēdējais, kas man ir bijis - ejot gulēt, aizverot acis turpina "rādīt" Guitar Hero "notis"

|
Sapņi par un ap videospēlēm----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmne gluži sapnis, bet...
pēdējais, kas man ir bijis - ejot gulēt, aizverot acis turpina "rādīt" Guitar Hero "notis" ![]() |
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmsincerely yours
agressor |
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmnu laikam neesmu tik traks geimeris ka spēles rādītos sapņos,bet nu sapņoju pirms sava pirmā ps3 iegādes,domāju kā būs utt
![]() |
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmJa nogeimoju visu dienu kādu konkrētu spēli (reti, bet dažreiz sanāk), tad 99%, ka visādas figņas no tās spēles visu nakti mani moka.
PSN - Piepz |
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmnu tā ir normāla parādība, ka pēc ilgstošas spēlēšanas, ja uzreiz iet gulēt, tad aizverot acis turpinās attēli no spēlēm
![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmJa nekas par spēlēm nav sapņots, tas nozīmē, ka visādi sūdi ir spēlēti, ka nekas nav bijis gana spēcīgs un iedvesmojošs, hehe
----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmesmu ar komrādiem CoD'iņā angārus aizstāvējis, bēdzis no HL2 Combine, Mass Effect'ā planētas explorējis un piedalījies kā skatītājs episkās EVE Online fleet battlēs utt.
un ne vienmēr baisi tāpēc, ka spēle būtu megaizcila. vienkārši ir gūts kkāds baigais immersive effekts ![]() |
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmMan pašam ir ļoti laba iztēle, lai es sapņotu par spēlēm. Kā piemēram, kad biju maziņš, es sapņoju par tjipa nākotni kaut kādu, ka cilvēki cīnās ar robotiem, kas ir tjipa transformeri, tikai jamie nepārvērtās par automašīnām utt, bet gan par ēkām/augstceltnēm atkarībā no robota lieluma)
![]() Viens sapnis, kas mani bērnībā ilgi mocīja, bija par to, ka no spoguļiem nāca laukā visādi mokšķi un gribēja mani ievilkt spogulī iekšā. Un nē, nebiju tad ne Alisi aizspogulijā utt lasījis un arī šausmenes nekādas nebiju tādas redzējis, jo tas bija psrs laikā 80to vidū ![]() ![]() Esmu sapņojis ka atrodamies uz citas planētas, no kuras varēja redzēt ļoti labi otru blakus planētu pat dienas laikā, kas aizklāja apmēram 1/4 debess un abām planētām bija 2 saules ![]() ![]() ![]() ![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmhm tie sapnji tev mazam kad biji brock gan bija baigi labie tad jau
![]() |
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmCik atceros, tad ir bijuši kaut kādi sapņi par PSP, dienu pirms tā iegūšanas. Sapņoju, ka dikti foršs un lieto Unbelievable Magical Disk (UMD) un vairāk tur nebija ko piebilst vienkārši, tas bija pāri visam!
|
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmNu man ar visādi sapnji ir rādījušies jaunībā
![]() Ja nu kāds tomēr nevar nodalīt virtuālo pasauli no reālās,tad nu laipni lūgti! http://www.gvva.gov.lv/lv_parmums_vesture.htm |
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmFakin ienīstu sapņus. Sestajā gadā divreiz dabūju boksu. Saiņoju ārā no pakas un pamostos.
|
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēm![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmIr visaadi bijis. Jaa, peec kaartiigas nogeimoshanaas ejot guleet, miegaa/pusmiegaa turpina raadiities action
![]() ![]() ![]() Veel viens piemeers bija taads, ka muku no Nemesha (Resident Evil 3) pa bijushaas skolas kaapneem ![]() ![]() ![]() P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Sapņi par un ap videospēlēmŠon sapnī redzēju ka es beidzot esmu nopircis sev jaunu Xboksu.
Biju sācis spēlēt Street fighter ! pie tam stingri sev pateicu ka tas nav sapnis ! ![]() Viss izskatījās tik reāli. Cik ļoti es biju vīlies kad pamodos ! |
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests