|
Akira Yamaoka pēc 16 gadiem aziet no Konamisincerely yours
agressor |
|
Re: Akira Yamaoka pēc 16 gadiem aziet no KonamiJā, izlasīju ziņas pirmajā dienā, kad parādījās iekš silenthillforum.com
Ko lai saka? Var vien apkopot tajā forumā teikto: unikāls komponists, kura aiziešana - ja viņš netiks pieaicināts pie nākotnes spēlēm kā neatkarīgs mākslinieks - tīri labi var nozīmēt SH beigas vai arī pamatīgas pārmaiņas. Enīvej, man jau nu dikti pietrūks, ja šis nemanifestēs vairs savu tumsas vīziju audio formātos. Beigu galā - Akira Yamaoka man ir visbiežāk atskaņotais mūziķis kopš 2006. gada, citiem ieliekot vismaz 2x. ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Akira Yamaoka pēc 16 gadiem aziet no KonamiMan Silent Hill 2 OST ir visu laiku mīļākais skaņu celiņš un visvairāk spēlētā instrumentālā mūzika. Gan jau, ka mūzikas rakstīšanu spēlēm tik vienkārsi nepametīs, un kaut kad varētu gaidīt izcilus darbus citiem produktiem ārpus Konami.
|
|
Re: Akira Yamaoka pēc 16 gadiem aziet no Konamisincerely yours
agressor |
|
Re: Akira Yamaoka pēc 16 gadiem aziet no KonamiNekad neesmu pētījis spēļu skaņu celiņu/mūzikas autoru personības, nevaru arī dalīt ar jums sentimentālās jūtas, kas saistītas ar Yamaoka aiziešanu no Konami, taču piebildīšu, ka Silent Hill 1 main theme (jums būtu jāzin, ko es domāju) ir visvairāk atmiņā iespiedusies spēļu pasaules melodija jeb dziesma. Visu cieņu! Vienkārši lielisks gabals.
![]() |
|
Re: Akira Yamaoka pēc 16 gadiem aziet no Konami----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Akira Yamaoka pēc 16 gadiem aziet no KonamiMjaa.. man arii pc ir praktiski visi skanjdarbi no SH seerijas. .
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests