Varbūt esmu atpalicis, bet - kas tas?

Ņemot vērā, ka LV online gaming resursu scēnā pa lielam visi visus zin, kas/kurš stāv aiz šī projekta?
|
GameVision.lvhttp://www.gamevision.lv
Varbūt esmu atpalicis, bet - kas tas? ![]() Ņemot vērā, ka LV online gaming resursu scēnā pa lielam visi visus zin, kas/kurš stāv aiz šī projekta? |
|
Re: GameVision.lvQ: Uz kā Tu spēlē Videospēles?
A: Uz Konsoli! |
|
Re: GameVision.lvsincerely yours
agressor |
|
Re: GameVision.lvizskatas, kreejums tur ari ir, vai tas ir cits kreejums (krejuma izstradajums?)
|
|
Re: GameVision.lvtik' nesaki, ka tas ir konsoles.lv
![]() |
|
Re: GameVision.lvGan jau kāds revolution.lv, konsoles.lv vai kāda cita foruma apbižotais izdomājis, ka taisīs savu lapu un būs liels vīrs un vārds un visus pāridarītājus banos.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: GameVision.lvjopcik, meginaju ar savu niku registreties, nekaa, ieliku citu niku, uzreiz panema, tocna kads kuru es esmu k.lv kadreiz apbizojis
![]() toties cik lietotaju tur ir registrejusies, vairak neka pa r.lv un k.lv kopa nemot ![]() |
|
Re: GameVision.lvnu, daudz jau ir, tikai jēga no tām mirušajām dvēselēm nekāda
|
|
Re: GameVision.lvBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: GameVision.lvtiesi par to es ari iedomajos, ka reali tur nav neka un neparsitis sitadu spopularus geimersaitus kaa k.lv un r.lv.
|
|
Re: GameVision.lv1. kā jau cien. Broks minēja "kur iespējams, lai spēlētu, vajag arī regoties"
2. laiciņu atpakaļ bija naudas loterija par regošanos 3. šobrīd klīst apkārt referāļu sērga - 50 (?) kliki ar iespēju vinnēt PS3 nu tā kaut kā |
|
Re: GameVision.lvsincerely yours
agressor |
|
Re: GameVision.lvGamevision.lv ir vaļā no pagājušā gada oktobra, ja nemaldos. Nu, tas pasākums tur ir kāds ir. Un nē, ar banāniem sakars pilnīgi nekāds
![]() |
|
Re: GameVision.lvNeviens no iepriekš minētajiem nestāv aiz šī projekta
![]() ![]() ![]() Cik zināms tur viss notiekās.. regulāri spēļu apskati, spēļu industrijas jaunumi.... ![]() ![]() |
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest