bet nu mja, vecaki jau pashi toch vainigi un atkal atrod kadu areju iemeslu.. tas par to ka ieks live kriminalas organizacijas visp lol

bet nu mjaa, ta jau ir ka nekontrole ko berns speele

|
Re: Pusaudzis aizbēg no mājām, vecāki vaino online spēlesmja nu kad saku lasit bija vienk LOL
![]() ![]() bet nu mja, vecaki jau pashi toch vainigi un atkal atrod kadu areju iemeslu.. tas par to ka ieks live kriminalas organizacijas visp lol ![]() bet nu mjaa, ta jau ir ka nekontrole ko berns speele ![]() ![]() |
|
Re: Pusaudzis aizbēg no mājām, vecāki vaino online spēlesHe, es 10 gadu vecumā spēlēju arī kautkādas vardarbīgās spēles. Un man arī atņēma manu Playstation. Bet, wtf?, es tak tāpēc nemuku no mājām prom, bet gan jutos vainīgs, ka tik ilgi atsēžu pie tās kastes. ;D
Nesaprotu, ko tādi sīkie domā. Siksnu vienkārši nav redzējuši. ![]() |
|
Re: Pusaudzis aizbēg no mājām, vecāki vaino online spēlessincerely yours
agressor |
|
Re: Pusaudzis aizbēg no mājām, vecāki vaino online spēlesjau redzets video
![]() ![]() ![]() |
|
Re: Pusaudzis aizbēg no mājām, vecāki vaino online spēlesmoski vins vienk aizgaja pie draugiem spelet
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Re: Pusaudzis aizbēg no mājām, vecāki vaino online spēlesstilā
![]() es jau no ps1 pirmsākumiem kapāju šūtergabalus utt ![]() ![]() bet nu šitas baigi rēcīgi bija,kā var vainot konsoli aiziešanā no mājas ![]() |
|
Re: Pusaudzis aizbēg no mājām, vecāki vaino online spēlesstrādājot sen sen atpakaļ spēļu zālē ne tādus vien slimiķus esmu redzējis. Daudzi tur diendienā dzīvoja, neko nedarīja. Pat ja nespēlēja neko, nāca skatīties kā spēlē citi un tad tur, ja kāds nemācēja, piedāvāja iziet noteiktas vietas
![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Pusaudzis aizbēg no mājām, vecāki vaino online spēlesBērni ir viegli ietekmējami, tāpēc nav brīnums + atkarība...
|
|
Re: Pusaudzis aizbēg no mājām, vecāki vaino online spēlesVari pastāstīt ko sīkāk, HellDude?
|
|
Re: Pusaudzis aizbēg no mājām, vecāki vaino online spēlesKo sīkāk vēlies zināt? Autopsija saka, ka lauzis sprandu (kakla ievainojumi).
|
|
Re: Pusaudzis aizbēg no mājām, vecāki vaino online spēlessincerely yours
agressor |
|
Re: Pusaudzis aizbēg no mājām, vecāki vaino online spēlesNjā ļoti atkarīgs ko dod sīkajiem spēlēt. 15 gadi gan manuprāt ir tīri normāls vecums, kad kautko tādu spēlēt. Es tīri domāju COD. Galu galā es savos 15 arī močīju vissu kas kustas un priecājos ka man tāda iespēja tolaik bija. Tiesa man tad nebija iespējas sēdēt mājās pie X360 un lai varētu paspēlēt man nācās maksāt naudiņas interneta klubiem. Un tāka naudiņas daudz nebija tad īpaši daudz arī nesanāca spēlēties. Nanoč gan ir staigāts kvantumā
![]() |
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests