Pagaidām nav zināms gandrīz nekas par šo, bet pieņemu, ja nav announcētas platformas, tad tas nav exclusive un visticamāk uz x360 būs. Tīri jauks Live action cgi trailers:
Moderator: agressor
|
Re: VanquishKaut kur te runāja par fotoreālismu. Nu lūk, treileris, protams paliek un ir treileris, bet nu grafika, ko redzam šeit, ir jau 2 soļus tuvāk fotoreālismam. Good job, gaidam nākamos video rullīšus.
Nemuldi.
![]() |
|
Re: Vanquishtikko uzspēlēju demo un esmu pilnīgā šokā, kko tik aizraujošu sen nebiju spēlējis, vnk insane!! grafiks ar tāda odziņa, liekas, ka nopirkšu pirmajā nedēļās nogalē pēc spēles iznākšanas.
|
|
Re: VanquishVakar arī uzzipāju Vanquish ,un arī likās labs.
|
|
Re: Vanquishizspeeleejos, tiiri iisteniiba patika... tikai ierochu izveele, prieksh manas gaumes, nebija parak liela un par maz ammo biezhi vien, kaa arii diivaina ierochu "upgreidoshanas" sisteema, kur jaasavaakj zalji holograafiski kubi... veel man baigi sitas ausis vaajsh balss aktieru darbs, briizhiem pat reaali briesmiigs, nez, tag jau speelees kaut cik tam pieveersh lielaaku uzmaniibu, bet sheit, vismaz man likaas, ka var labaak..
grafiski pat bija diez gan labi, garums bija ok, kgan bisk jau saaka beigaas piegriezties, cik ilgu jau var ![]() 8/10 no manis ![]() http://www.inperil.net/
|
Users browsing this forum: No registered users and 28 guests