Moderator: agressor
|
Dark Souls (Project Dark)sincerely yours
agressor |
|
Re: Dark Souls (Project Dark)sen sen tas bij, kad gaaju guleet un ceelos ar ieksheejo brainstormu - kaa sasist to sasodiito bosu..
absoluuti kruta speele, absoluuti hardcore speele, mast have! |
|
Re: Dark Souls (Project Dark)Speele jauka
![]() ![]() jaa un IRCaa mani sauc Predat0rs ![]() |
|
Re: Dark Souls (Project Dark)Šodien ievērtēsim.
|
|
Re: Dark Souls (Project Dark)Nezinu kā tur hirins tos achievementus lasa un iet uz priekšu, es joprojām pie Capra Demon sēžu ar tiem suņiem (par Hydra nobeigšanu nemaz i nedomāju), bet nu pi****s kā nervus šitas geims ēd
![]() |
|
Re: Dark Souls (Project Dark)hirins: nu to nobeidzu tajā pašā dienā, kad te pačīkstēju
![]() ...,bet vispār tikai tagad sāku novērtēt, cik, tomēr, kruta šitā spēle ir, mēnešiem var kapāt. |
|
Re: Dark Souls (Project Dark)[...]tieshi taa, jo vairaak speelee, jo speele vairaak aug uz tevis
![]() sorry message: sorry hirin! atkal paņemu nevis quote, bet edit ![]() |
|
Re: Dark Souls (Project Dark)sincerely yours
agressor |
|
Re: Dark Souls (Project Dark)Otro dienu pēc kārtas cenšos nokaut vilciņu (Great Grey Wolf Sif)...
![]() ... un tas, ka kaut kas, blakus dzīvoklī, jau otro dienu pēc kārtas uz klavierēm močī man backgroundā Adele - Rolling in the deep nu @#$%^&! kā nepalīdz ![]() |
|
Re: Dark Souls (Project Dark)sifs ir sape liela, nenormaalu pacietiibu prasa.. bet nu ar labu vairogu (jaabuut 100% fiziskai damage defence) var vinju leenaa garaa piekaut.. bez sifa gredzena nevareesi veelaak vienu no galvenajiem bosiem sasist
|
|
Re: Dark Souls (Project Dark)Nu, ar Raw Uchigatana man tīri labi ar viņu iet, bet nu, tomēr, jūtu, ka vajag labāku vairogu ar ne tikai 100% physical damage defence, bet arī labu stability, tāpēc iešu pakaļ pēc Eagle Shield. Tam kopā ar Havel's Ring (Boosts Maximum equip load up to 50%) vajadzētu būt kopā baigi ok.
Update: Nu jā, ar Eagle Shield+5 aizgāju un ar pirmo reizi nokāvu. Pavisam cita aršana - pilnīgi visus sitienus var atvairīt ar pilnu stamina. Last edited by cone on Nov 7th, '11, 23:56, edited 3 times in total.
|
|
Re: Dark Souls (Project Dark)Tā kā visi achievementi ir iegūti, tad, it kā, ir doma atbrīvoties no spēles vai arī vienkārši varētu samainīties paspēlēt uz laiku (mēnesi, diviem whatever, just take your time).
Pats labprāt šobrīd uzspēlētu: Resident Evil 5 Gold Edition Fable 3 LA Noire Last edited by cone on Nov 30th, '11, 18:21, edited 1 time in total.
|
|
Re: Dark Souls (Project Dark)sincerely yours
agressor |
|
Re: Dark Souls (Project Dark)agressor: Derēs arī parasts. sen neesmu spēlējis viņu, baigi gribās vēlreiz iziet, turklāt man vēl tur daudz achievementi nav atklāti utt. Gribi iedod man paspēlēt pret Dark Souls?
![]() |
|
Re: Dark Souls (Project Dark)Dark Souls DLC on the way? >
|
|
Re: Dark Souls (Project Dark)Superīga spēle, sākuma bik kamēr apradu ar mobiem kas un kā un tad jau aizgāja, mirts tika daudz, bet nesiv ekvipments vai stati, bet roku veiklība te vairāk no svara.
Kad pāris reizes spēlei izskriets cauri tad jau apmēram viss skaidrs un var iet visādus saidkvestus, eventus. Spēles spēle, nekas kopš demon souls tā nav aizrāvis ![]() |
|
Re: Dark Souls (Project Dark)Hell yeah > Dark Souls: Prepare to Die Edition will include an untold chapter in the world of Lordran where the player must stop the spread of darkness at all costs by facing and defeating the Dark Knight Artorias of the abyss. Available world-wide August 24th, 2012 for your PC.
Gribās cerēt, ka untold chapter ieraudzīs dienas gaismu arī DLC formā. |
|
Re: Dark Souls (Project Dark)Heh, es vel mocos ar parasto...un vel ilgi mocishos gan jau
![]() |
Users browsing this forum: No registered users and 28 guests