Moderator: agressor
|
Re: assassin's creedsincerely yours
agressor |
|
Assassin's Creed (kartes)Ļoti labas kartes: , , Damascus: , , , Acre: , , , Jerusalem: , , . Šitam vajadzētu palīdzēt!
sincerely yours
agressor |
|
Re: Assassin's Creed (kartes)aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Assassin's Creed (kartes)sincerely yours
agressor |
|
Assassin's Creed - problēmas otrā daļapaldies par helpu, linki palīdzēja.
tagad nākamais - vajag lai kāds no jums izpalīdzētu vienā sasāpējušā jautājumā... visam pa vidu esmu pamanījies izlaist vienu no 100 karogiem iekš Kingdom, tāpēc vajag jūsu helpu. viss ir pavisam vienkārši - tu, mazo draudziņ, piekāp šo sestdien pie mažeka ciemos un palīdzi sameklēt to dolbano karogu. es tevi cienāju ar rumu/vodku/balzāmu/viskiju vai dajebko, kas iet pie sirds un jādelējos par karaļvalsti, aber tu sēdi pie kompja, garšo padzērienu un saki man pa punktiem, kur tie karodziņi atrodas. piesakās komentos vai r.lv oficiālajā irc kanālā (irc.apollo.lv #revolution.lv) aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Assassin's Creed - problēmas otrā daļasincerely yours
agressor |
|
Re: Assassin's Creedmjā, kingdomā arī man trūkst viens karogs, nesaprotu, kur esmu izlaidis. Sāpe tā neko vēlreiz visu pāriet...
|
|
Re: Assassin's CreedJā, protams, tas bija foršākais:)
|
|
Re: Assassin's Creedjaa karogu vaakshana kingdomaa ir baiss PAIN
![]() kapeec es taa saku - tiko savaakts 100/100 sajuuta jauka ![]() P.S 40 karogs bija interesants ![]() jaa un IRCaa mani sauc Predat0rs ![]() |
|
Re: Assassin's Creedtiko saaku speeli no saakuma...
Vaacu karogus dialogus runaaju.... GRUUTI ![]() |
|
Re: Assassin's CreedPermanetās maiņas rezultātā savā īpašumā ieguvu Assassin's Creed. Pirmo veci novācu (ar pilnu synchonisation bar), tagad savākšu 20 pirmos karogus. Redzēs, kad apniks un sākšu rašot, lai ārtāk izietu story...
sincerely yours
agressor |
|
Re: Assassin's CreedEs tev ieteiktu uzreiz meeginaat iziet to flashback achievement...
|
|
Re: Assassin's Creedsincerely yours
agressor |
|
agressor |
|
Re: Assassin's Creed (kartes)sincerely yours
agressor |
|
Re: Assassin's Creedpaudis, paudis =), nu zatjeeni sarosaas , mozh veel kaadam ir kautka!
|
|
agressor |
|
Re: Assassin's Creedmasyaf karte , bet principaa nu jau ir pieejamas visas shaadaa te paskataa =), ja ir interese varu salikt sheit.
kaa arii ir pieejams 'Assassins Creed Prima Official eGuide.pdf' ( 87.2Mb ), ja ir interese pm. |
Users browsing this forum: No registered users and 26 guests