Tātad:

Moderator: agressor
|
Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā! apkopojis pazīmes, kas liecina, ka esi starp laimīgajiem owneriem (tiem, kas mucā - ķipa drastiski samazina RRoD iespējamību).
Tātad: ![]() ![]() ![]() |
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!vai tas nav preciizaak nosakaams peec razhoshanas datuma?
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Tātad, ja es paņemu , es nevaru zināt, kurš no boksiem man trāpās?
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Ir radi Lielbritānijā, tāpēc jautāju. Jā, tā jau man likās, jo komplektam nav neviena paša review + tas ir pārāk labi.
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Kāpēc? Jo manās interesēs būtu, lai mans bokss nenodeg pēc iespējas ilgāk.
![]() |
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Nu? Kas man tas ir? Ražošanas datums 2008-07-08
![]() sincerely yours
agressor |
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Falcon, agressor.
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Bet kāda tad īsti viņiem ir atšķirība?
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!gaidu, kad kāds prasīs "kas ir RRoD"
![]() |
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Latvijā ir vispār nopērkams Xbox jau ar Jasper plati ??? Un kur ir redzēts , ja ir ?
|
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Pirms garantijas beigā jānokūpina vecais
![]() tad jau varbūt varēs tikt pie Jasper ![]() |
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!A pie mums kādā veikalā jau ir iespējams iegādāties Xbox 360 Jasper versiju ?
![]() |
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Visu laiku domāju,ka manam jaunajam Halo Edition ir falcon iekšā,jo ir hdmi un ražots 2007-08-03.
Nefiga,vecais "labais" zefīrs. Tagad es nemaz nebrīnos ka šamais nosvila. |
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Man baig dīvaini sanāk:
power baroshnas bloks: 175W output. power ligzda man ir shāda: tachu razhoshanas gads vai arii kas tur domaats. ![]() ![]() Nu laikam jau man sanaak Falcons, bet nu centiishos vinju tureet labaa gaisa cirkulaacijas vietaa un viss jau buus okei, ne??? galvenais nebaazt dvieljos.. ![]() |
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!jap, peec dushas vinju nevajadzeetu ietiit dvielii
![]() |
|
Re: Atpazīsti Jasperu - ielūkojies Xbox'am dibenā!Nesatraucies. Man ir 2008.06.28. un funkcionē bez problēmām.
![]() |
Users browsing this forum: No registered users and 27 guests