Moderator: agressor
|
Medal of HonorBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Medal of HonorŠī sērija ir viena no retajām iz FPS žanra, kas man "krata". Atmosfēras, kvalitātes un stilistiski atspoguļotā laika dēļ. Tad jau manīs kā MOH iejutīsies mūsdienās - kaut kā nešķiet, ka iederēsies. Lai gan - kara vēsture ir ikkatrs vakardienas bruņotais konflikts un MOH kak raz pamatos ir par kara vēsturi.
----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Medal of HonorLts see how it goes... Galvenais, lai nesapiš vissu.
|
|
Re: Medal of HonorBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Medal of HonorCod jau šo zelta zivtiņu pirmie izvilka, interesanti ko tad MOH piedāvās. Pirmais medālis uz ps1 bija tā liktenīgā spēle, no kurās samīlējos FPS žanrā. o saldās atmiņas, kā friči lēkaja, kad viņiem pa kājām šāva
![]() |
|
Re: Medal of Honorpašās beigās Mr.Richard Farrelly saka, ka multipleijeru taisa DICE, tātad, kuri gaida, ka MOH būs multipleijers - glābējs, esat drusku aplauzušies. es nesaprotu, par ko var sūdzēties, BC2 ir pietiekoši labs multipleijers.
|
|
Re: Medal of HonorP.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Medal of Honorja iznāktu uz xboxa pirmā Medal of honor arcade, noteikti paņemtu, pat čīvos nevajag
![]() |
|
Re: Medal of Honoratceros, ka uz ps1 speeleeju un no taas dalas vienmeer saaka saapeet galva taapeec laikam nav nekadas simpaatijas dziities peec shiis
|
|
Re: Medal of HonorModern War temu sak aizskart jau parak daudz Shooter'u. tas pac Future Soldier, nezin kapec man ir aizdomas, ka speles paliks arvien tizlakas un tizlakas tiesi ta iemesla del, ka tagad gandriz katra studija kura taisa Shooter'us pariet uz Modern War specifiku. un beigas bus toc ta, ka velesies visi spelet to pirmo MOH. (kas tiesam bij super spele)
patika ka vini leca virsu granatam lai tipa paglabtu savus friciskos comrades ![]() Talk is Cheap, Play The Game
|
|
Re: Medal of HonorThe Medal of Honor multiplayer beta will launch June 21 on Xbox 360, PS3 and PC. Beta codes will be distributed by retailers to pre-purchasers of the game. Battlefield: Bad Company 2 "VIP" members (anyone who bought the game new or bought VIP access) who have also pre-ordered Medal of Honor will receive early access to the beta, beginning this Thursday, June 17.
avots: http://www.joystiq.com/2010/06/14/medal ... s3-and-pc/ |
|
Re: Medal of HonorNevareju saprast, dabuus visi beta uzspelet vai tikai preordorotaji, tapec pasutiju no game.co.uk, jo tapat butu pircis. Maksaja ar piegadi 43 poundi. MW2 no game atnaca pat dienu ieprieksh, patik tada attieksme pret "kustomeru"
![]() ![]() |
|
Re: Medal of Honoroftopiks, bet lai cik dīvaini izklausās braukšu uz Latviju
![]() |
|
Re: Medal of HonorKādam vispār ir info par to vai Beta vispār būs priekš xbox360? Man jau tā liekas ka nafig nebūs jo EA par MOH neliekas ne zinis :@
|
|
Re: Medal of HonorUzmetat aci šim te: http://www.medalofhonor.com/blog/2010/0 ... mment-7466
Neredzu nevienu commentu kur nenoliek EA ![]() Funny as hell! Bet ja nopietni tad man jau arī ZB gaidīt uz to fakingo DICE!! ![]() EDIT: Noņēma komentus, jo pārāk daudz cilvēki ārdijās laikam ![]() |
|
Re: Medal of Honorspēle ātrāk iznāks, kā beta
![]() ![]() |
|
Re: Medal of HonorEs arī preorderoju bet canceloju jo gribēju Beta code
![]() |
|
Re: Medal of Honorok, es saprotu beta, viss raupjš un neapstrādāts, pilns ar gličiem un bugiem, bet nu tik sūdīgu betu vēl nebiju spēlējis
![]() |
|
Re: Medal of HonorJā... beta ir un paliek beta! Es tomēr MOH spēlēt nevaru jo tas ir pārāk tracinoši!
Lagi un nekvalitatīvs gameplays nav manā stilā, piedevām mēnesi laboja "bagus"! Es pat nevaru iedomāties kas notiktu ja EA Medal Of Honor izlaisu 17. jūnijā! Tas būtu ārprāts... ![]() |
|
Re: Medal of Honorbeta uz datoru nav nekāda eksluzīvā, ej steamā novelc un spēlē kamēŗ nelabi paliek. bet par to cik viņa ir laba vai slikta neņemos spriest, jo ar šada veida shooteriem esmu uz Jūs. Man kā šaušanās spēļu necienītājam nelikās briesmīgi, pat radīja interesi nopirkt cod mw2 vai battlefield 2, tik nav nejausmas kura būtu labāka.
|
|
Re: Medal of Honorizspeeleejos jau.. nez, storijs, it kaa interesants, bet speele pati par sevi, manupraat, ir par iisu un veel shaadas taadas nianses, kas man iisti nepatika vai negaaja pie sirds(prieksh 2010. gada speeles), bet nu nespoiloshu jums prieku spelet... taa kaa multiplayeris man neinteresee, tad sho nemaaceeshu komenteet.
diez vai, ja godiigi, maksaatu par sho speeli 30Ls, bet nu tas ir tikai mans viedoklis. http://www.inperil.net/
|
|
Re: Medal of HonorP.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Medal of HonorBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Medal of HonorJūs sakat, ko gribat, bet šo es ņemšu. Un izskatās, ka on a day one!
sincerely yours
agressor |
|
Re: Medal of Honoragressor, ņem Halo Reach, man vajag coop partneri
![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Medal of Honorsincerely yours
agressor |
Users browsing this forum: No registered users and 22 guests