Moderator: agressor
|
Re: Gears of War 3Tikko redzēju pirmo reklāmu pa tv. Jā pa tv, jo Īrijā spēļu tirgus ir pietiekami liels. Dziesma izvēlēta perfekti! Man patīk. Video nav pati reklāma, bet ļoti līdzīgs.
|
|
Re: Gears of War 3Nu ko, vēl tikai 7 dienas līdz šis brīnums jau būs mūsu ķetnās. Gribētos apzināt tos cilvēkus, kuri arī būs šīs triloģijas pēdējās daļas īpašnieki, lai varētu kopīgi co-op'ā singlu uzkapāt. Uz doto brīdi esam 2. Būtu labi, ja kāds vēl te varētu pieteikties, jo ir 4 cilvēku coops.
ja ir vēlēšanās, dodiet ziņu iekš Live Nemuldi.
![]() |
|
Re: Gears of War 3esmu itkā pasūtījis no GAME.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Gears of War 3O, lieliski, tātad esam 4 cilvēki:
- Es - Bakedmartinsh - Agressor - Brock Tā kā mums ar mārtiņu, kā arī brokam ir no Game pasūtīts, tad vajadzētu visiem vienā dienā būt, par agri nezinu. So, will be phun ![]() Nemuldi.
![]() |
|
Re: Gears of War 3šodien tika izšipots, tā ka izskatās uz release day būs kā reiz klāt.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Gears of War 3Man arī piektdien izsūtīja, pirmdien jau varēšu zāģēt!
![]() ![]() ![]() |
|
Re: Gears of War 3nenocietos, paskatījos jutubē kāds ir beigu boss. spoilers, bet gribējās
![]() tāds liels taurenis vien ir. nu tad jau redzēs ![]() |
|
Re: Gears of War 3hvz Hirin, cik spēlēju multiplayer betā, tad šķita krietni labāka par abām iepriekšējām daļām.
Nemuldi.
![]() |
|
Re: Gears of War 3Oj,Hirin,tev atkal viss slikti! Gandrīz vai lamāties gribas
![]() |
|
Re: Gears of War 3Es pieslienos Hirinam. Pazudusi Gearam vertiba. Palicis parak krasains, paradijusies arcade mode un no sakuma pat ilgojos pec lokustiem
![]() ![]() Atcerējos - pozitīvā lieta tāda, ka bots tagad pieceļ, ja esi dounā. Last edited by oskarszale on Sep 22nd, '11, 16:32, edited 1 time in total.
|
|
Re: Gears of War 3sincerely yours
agressor |
|
agressor |
|
Re: Gears of War 3Arī labprāt pievienotos 4 x co-op (vēlams uz Insane), spēle uz rokas. Gamertag: cnxnc
|
|
Re: Gears of War 3šodien dabūju gan savējo gan mārtiņa kopiju. So, arī brokam un agrim vajadzētu būt klāt.
ak jā, tā nav game.co.uk vaina, bet gan latvijas pasta, jo kopš reorganizācijas šitādas huiņas ir sākušās. upd. no nāk mana paciņa, ibio upd.2 Made in Ireland. Bļe, Hirin, daļēji atbildība par produkta kvalitāti balstās uz taviem pleciem, ne? ![]() Nemuldi.
![]() |
|
Re: Gears of War 3Paldies visiem par, nu jau, vakardienas Horde Mode, tagad tik Campaign / Arcade ātri jāizdragā.
|
|
agressor |
|
Re: Gears of War 3Vienīgi pēc 23:00 man vairs nebija īsti ērti runāties, jo draudzene, ik pa laikam, līda īstabā lamādamās, jo redz es runājoties pārāk skaļi un neļaujot šai gulēt blakus istabā.
|
|
agressor |
|
Re: Gears of War 3Latvijas pastam FŪŪŪŪ! Pašam bija pieredze sūtot Torpēdai Red dead. Pastniece neesot varējusi iespraust pa šķirbu, tāpēc aizstiepa atpakaļ uz nodaļu. Sākam domāt, ka būs pazudusi spēle,bet aizgāja Jānis uz pastu un ir disks kā dzīvs. Iesaku aiziet uz pasta nodaļu un pajautāt!
![]() |
|
Re: Gears of War 3Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Gears of War 3Nu jā.... tas, ka, vēl joprojām, tikai nedēļu esot atpakaļ Rīgā, nevaru pierast skatīties uz kreiso pusi, pāri ielai ejot, ir sīkums, bet šitie jau ir briesmu stāsti par pastu. Diemžēl nāksies pierast.
btw, šodien negribētu kāds sākt 4x co-op Arcade Campaign uz Insane? Izejot var atklāt uzreiz 4 achievementus + neskaitāmas medaļas, turklāt, ja tev vēl nav atklājies Insane difficulty, tā nav problēma, galvenais, lai hostam ir un pārējie tad var joinēt klāt un arī dabūt That's Just Crazy (75G) achievementu. Palasījos, ka neesot arī nemaz tik traki, jo pēc katra killa respawnojies, kamēr vien kaut viens ir dzīvs uz kaujas lauka. Ja ir vēlēšanās, precizējam laiku cikos varētu sākt un tad jau lēnā garā, jo nemaz tik gara jau tā kampaņa nav. Sākt laikā no 18:00 - 19:30 būtu ideāli un 2 chapterus, domājams, līdz pusnaktij mierīgi varētu izskriet cauri. |
Users browsing this forum: No registered users and 27 guests