Pirmais, kā viens NPC izdara pašnāvību pie mirušas sievietes ķermeņa. Es jāju garām un skatos, ka viens džeks notupies kaut ko lūdz vai raud, pieeju klāt un skatos, ka jams raud pie mirušas sievietes un tad pēkšņi izvelk revolveru un ielaiž sev lodi galvā. Man bija vienkārši wtf moments.
Tad otrs atkal no comedy puses. Atkal jājot vienkārši garām uz nākamo pislētu skatos kaut kādi npc ved kaut kādas mucas. Izrādijās tās bija sprāgstvielas. Protams, es to tikai uzzināju, kad piegāju viņiem klāt domādams, ka būs kāds kārtējais random event, kas arī bija. Tikai šoreiz tas norisinājās visai nelāgi man, bet protams, es pēc tam rēcu kādu minūti par sevi un to ko redzēju. Īsāk sakot piejājot klāt un mēģinot saprast kas man būs jādara, pēkšņi viens no NPC paziņo, ka jāuztaisa pīppauze un protams tad bija pēkšņi BOOM

Īsāk sakot, spēle ir uber un visas šīs mazās nianses to padara tik aizraujošu. Var kādā ciemā vienkārši pastaigāties un pavērot kā cilvēki dara savus ikdienas darbus. Katrā zinā Rockstaram respect par to ko ir izveidojuši.