Gribu redzēt, kā xbox tiks ar 3D galā

Moderator: agressor
|
Re: Call of Duty: Black OpsGribu redzēt, kā xbox tiks ar 3D galā ![]() |
|
Re: Call of Duty: Black Opsskatos šo http://www.gametrailers.com/episode/bonusround/410?ch=1 un tā ka episks facepalms cik ļoti kauns kā tas vecais geims jācenšās mārketēt
![]() |
|
Re: Call of Duty: Black OpsBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty: Black OpsTas, ka it's time to move on.
|
|
Re: Call of Duty: Black OpsRedzēs kas ar šo notiks - http://www.gametrailers.com/video/exclu ... ont/705465
|
|
Re: Call of Duty: Black Opsaiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Call of Duty: Black OpsMedāli vajadzēs iemainīt pret CODu. Izskatās labs! |
|
Re: Call of Duty: Black OpsLaikam sakarā ar to, ka uz mana vārda bija pre-orderotas divas MoH kopijas, vakar vakarā man piezvanīja game.co.uk Sales Representative un teica, ka varbūt man interesē COD:BO, kas pēc patreizējiem pasūtījumiem varētu jau drīzumā būt galīgi izpirkts un piedāvāja uzlikt pre-orderi uz Standard Edition (with GAME exclusive pre-order pack). Tā kā ar MoH neesmu pārāk apmierināts, piekritu afērai, kaut gan plānā īsti nebija šogad iegadāt COD. Vēl gan ir laiks domāt, bet varētu būt kvalitatīvāks, interesantāks un "ilgspēlējamāks" par MoH.
Karoč, GAME rūpējas par saviem klientiem un sava konta saturu ![]() |
|
Re: Call of Duty: Black OpsNdee, MoH nopardots pec 3 dienu testesanas. japiemet pikis un janem CoD:BO. Jasak domat ka GT Reviews ticet nevar. IGN izskatas ka ir daudz precizaaks. BTW kads nezin ka tur ir ar to Pre-Order Bonus Pack @ game.co.uk ? tie bonusi nav gadijuma tikai UK dzivojosajiem?
Talk is Cheap, Play The Game
|
|
Re: Call of Duty: Black OpsEs nēmu šito Call of Duty: Black Ops (with Bonus Preorder Pack) (Xbox 360) tur itkā tiem bonusiem jābūt
![]() |
|
Re: Call of Duty: Black Opsnu vso Pre-orderots
![]() Talk is Cheap, Play The Game
|
|
Re: Call of Duty: Black OpsPre - order atcelts, jo ilgi domāju par COD kā tādu. Atcerējos, ka man bija stipri piečakarēta sajūta pēc MW2. Īsas misijas un MP arī neiepatikās, nu gluži kā ar jauno Medāli
![]() ![]() ![]() |
|
Re: Call of Duty: Black OpsTreyarch ir labāks par Infinity Ward?
![]() |
|
Re: Call of Duty: Black OpsTreyarch vismaz ieklausās to ko grib community
![]() p.s Zombiji ir labākais Co-Op Call of Duty ever! ![]() |
|
Re: Call of Duty: Black Opspreorderēju. cena 42,88 paundi (ir, kur lētāk?)
sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Black OpsBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty: Black OpsUj, labs. Par to, ka pre-ordero CoD, game.co.uk dod atlaidi 19.99 GBP apmērā no tādiem geimiem kā:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Būs laikam jāņem HALO pa 20.00 GBP ![]() EDIT: Tiem, kas pre-orderoja, uz e-pastu jāatnāk kodam, ko ievadīt pie augstāk minēto spēļu iegādes. Last edited by DoubleZed on Nov 5th, '10, 20:16, edited 1 time in total.
|
|
Re: Call of Duty: Black Opstiko sanemu savu black ops, tikai jautajums vai vinu jau sodien var bazt ieksa xkaste? jo relizes datums ta ir tika ritdiena. beet izskatas ka tas pre-order bonus no game.co.uk ir tiesam tikai UK dzivojosajiem man vismaz nekas neatnaca.
|
|
Re: Call of Duty: Black OpsJa tev nav flashots xbox tad drosi var spelet jo daudzi jau spele orginalo blackops jaa un psc man atsuta sito Unfortunately your bank declined to authorise payment. Please contact your bank, or call --------------
![]() |
|
Re: Call of Duty: Black OpsMan arī preorder bonuss neatnāca! Jāuzjautā pašam game kas un kā!
![]() |
|
Re: Call of Duty: Black Opsvai nu bija par smagu > 1kg, vai arī nevarēja sabāzt aploksnē
![]() Spēlējiet droši, nebanos, jo es MW2 iebāzu dienu ātrāk un viss ok ![]() |
|
Re: Call of Duty: Black Opspirmais iespaids par SP - FKNG EPIC. man loooti patiik. nice job Treyarch
|
|
Re: Call of Duty: Black OpsPagaidaam neesmu sajuusmaa. Patiik, bet juutams tas pats vecais Treyarch kokainums. Nav arii modernais karinjsh pietiekami moderns. Gauss, leeniigs, kokains
sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Black Opssincerely yours
agressor |
Users browsing this forum: No registered users and 30 guests