Story iziets ar Sirena un sasniegts 36lvl, tgd veel jaapabeidz misijas kuras kkaa palaidu garaam un tad jasaak speele veelreiz, lai uzkachaatu 50lvl

Moderator: agressor
|
Re: BorderlandsMan jau speele vienk ahuuni patiik!
Story iziets ar Sirena un sasniegts 36lvl, tgd veel jaapabeidz misijas kuras kkaa palaidu garaam un tad jasaak speele veelreiz, lai uzkachaatu 50lvl ![]() |
|
Re: BorderlandsŠodien arī es saņēmu Borderlands, un spiltscreen'ā ar draugu spēlējām līdz lvl 14, jāsaka, ka spēle ir ļoti grūta. Derētu savākties un paspēlēt 4-player co-op.
|
|
Re: Borderlands4ataa nebusu daudz vieglaak, jo paliek stipraaki pretinieki un DROPE teica ka nevar arii split-screen ieksh co-op izmantot! un speele nav nemaz tik gruuta ja pildi visus sidequests, nevis centies tik uz priekshu un priekshu dragaat...
Man veel 1.5lvl liidz 50. tgd speleeju 2o reizi un kad saaku speeli, pretiniekiem bija jau 32lvl(man 36). man jaunu ljoti patiik ![]() |
|
Re: BorderlandsPietiekoši vienkāršs un patīkami plašs. Ieroču īpaši daudz nav, bet modifikācijas ir miljards, kas rada iespaidu ka tomēr tur ir kvantums ar stoķiem. Attīstības iespējas ir maz bet arī vairāk nevajag. Patīkami tas, ka ieroču klase kuru lieto arī papildus paliek labāka, jo vairāk tu pretiniekus ar konkrētiem ieročiem iznīcini. Pirmais iespaids ļoti patīkams. Vēl neesmu iemēģinājis coop variantus, bet pieļauju ka ir gut.
|
|
Re: Borderlandsja kādam vajag lai dakachaa charu liidz 50lvl, tad varat man padot zinju, itkaa varu izpaliidzeet
![]() |
|
Re: BorderlandsDLC kāds ir ievērtējis?
man trūkst 50 punkti, lai iepirkt. Ir vērts tagad papildināt punktus? ![]() |
|
Re: BorderlandsBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
|
|
Re: BorderlandsJaunais DLC "The Secret Armory of General Knoxx" ietvers 10 jaunus achieves un līdz ar to kopējā summa tiek palielināta līdz 1500 punktiem. DLC iznākšanas datums gan vēl netiek izziņots.
Jaunie Achievementi ir: Making a Monster 10 Build the New Car: Monster Athena, Out 25 Rescue Athena Depot Demolition 25 Destroy the Lance Depot Vincible 50 Kill Crawmerax the Invincible Sneaky Little Buggers 25 Kill each of the loot midgets Speed Kills 25 Destroy a Lancer while in a Racer Ding! Overleveled 15 Reach Level 51 Ding! Overleveled to 11 40 Reach Level 61 Completionist 25 Complete all missions in Secret Armory Secret Achievement 10 Continue playing to unlock this secret achievement. Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Borderlandssasodīts jau pārdevu Borderlands! domāju, ka normālu DLC vairs nebūs un kā vienmēr Mērfija likumi strādā nevainojami
![]() |
|
Re: Borderlandsnegribās otreiz pirkt, man jau šitā pat ar Fallout 3 bija, iznāca GOTY, bet naudas žēl
![]() |
|
Re: Borderlandsšonedēļ Zombie Island of Dr.Zed zelta biedriem pa puscenu - 400 M$ punkti
|
|
Re: BorderlandsLīdz ar GOTY Edition iznākšanu, ir aktualizējie jautājums - vai ir vēŗts pirkt tikai lai spēlētu Single player?
Jautāju tādēļ, ka lielākoties visur iekš Review tiek minēts tas, ka nenormāli forši esot rukāt co-op un tamlīdzīgi (kopā ar citiem spēlētājiem). Vai vienam pašam nebūs meh? ![]() |
|
Re: Borderlandssincerely yours
agressor |
|
|
|
Re: Borderlandsnu, goty kopš vakardienas pieejams (Ice, gold jau sen var nopirkt
![]() |
|
Re: BorderlandsP.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: BorderlandsMeklēju cilvēkus ar kuriem kopā uzspēlēt kopā Borderlands GT- Jebilaitung
|
Users browsing this forum: No registered users and 24 guests