Moderator: agressor
|
Re: Forza Motorsport 3diezgan ok
![]() ![]() |
|
Re: Forza Motorsport 3nevaru isti saprast ar ko Forza ir labāka par citām braukāšanās spēlēm, ir tikai nianses. Tapat kā ar šuteriem
![]() ![]() |
|
Re: Forza Motorsport 3es gan ar muchu sarunāju ;D
atļaus man pre-orderot! ![]() vnk vakar bija dzim'sanas diena un un ar to arii izgaaju cauri. gaidiishu sho speeliiti savaa pastkastee, jo tas ir taa veerts. |
|
Re: Forza Motorsport 3vakar veicu pre-order. jāciešas vēl mēnesis
![]() tomēr esmu pārsteigts, ka no xkastes vēl var izpiest ārā vēl vairāk. Forza2 bija jau mega grafika, F3 ir vēl labāka. Jācer, ka augšējā robeža vēl nav tik tuvu ![]() |
|
Re: Forza Motorsport 3Daudziem šī ziņa ir paslīdējusi garām nepamanīta, jo lielāks troksnis saprotami bija sacelts ap nākamajā mēnesī paredzētā zināma šūtera turpinājumu un tam piekabināto Xbox360 Elite konsoli. Tomēr Microsoft ļaus izbaudīt 250 GB cietā diska burvību ne tikai piu-piu rītārdiem. Proti, Microsoft izdos savas šībrīža populārākas ekskluzīvās spēles, Forza Motorsport 3, spēles+konsoles komplektu.
Tas veikalu plauktos nonāks kopā ar spēli - 23.oktobrī. Kā jau zināms, Xbox 360 Elite konsole ir melna ar tādas pašas krāsas pulti un radioaustiņām un, protams, viena mēneša XBL Gold. Tomēr kā bonus šim komplektam ir ietilpīgais 250 GB cietais disks. Rezultātā Microsoft ir panācis lielisku veidu, kā panākt pretī tiem spēlētājiem, kam FPS nav sirdij tuvākais žanrs, ļaujot iegādāties šobrīd lielāko oficiāli pieejamo konsoļu cieto disku tirgū kopā ar nenoliedzami skaistu un lielisku sacīkšu spēli. Protams, vienlaikus nopērkot jaunu konsoli! ![]() Turklāt, kā noprotams publicitātes foto, konsolei līdzi nāks divas pultis, ļaujot izbaudīt sacensību garu kopā ar draugiem ne tikai online. ir nospraudis klasisko 249.99 GBP cenu šim komplektam. Nez, kad tas parādīsies Latvijā, un cik tas maksās? |
|
Re: Forza Motorsport 3OMG! High speed ring! Bļīīn, šis gan varētu būt interesanti. Atceros foršos laikus, kad spiedu ārā maximumu ar M5 e60 iekš Gran Turismo 4 @ PS2 pa lielo speed test riņķi. (mm).
![]() - Roboos Media komanda |
|
Re: Forza Motorsport 3GameTrailers.COM apskats...
|
|
Re: Forza Motorsport 3Mana Forza šodien jau izsūtīta, cerams, līdz sestdienai atnāks.
![]() |
|
Re: Forza Motorsport 3Nu vismaz man no game.co izsūtija 18
|
|
Re: Forza Motorsport 3Speele, kura interesee mani nemaz.. Par ko taads haips
![]() |
|
Re: Forza Motorsport 3pag, pag, tad tas nozīmē, ka uz manu maaju jau arii no gamestation.co.uk šii speeliite ir izsūtīta?? :p
OMG. tad jau tik jāgaida. cik dienās parasti atnāk uz Latviju? kkur ~5 ..? pirmoreiz kko tādu daru, vnm esmu pasūtījis no ebay spēles. |
|
Re: Forza Motorsport 3nu es nekad neko neesmu pre-orderojis. tur jau tā lieta.
Tikai prosta kādu vecāku spēli no ebay nopircis. Tapēc arī nezināju. Bet visp. zbis. drīz jau varēs spēlēt. Kā reiz uz brīvlaiku ![]() |
|
Re: Forza Motorsport 3Kur ir tik feini ka dod brīvlaikus?
|
|
Re: Forza Motorsport 3nu redzi, ne visi xbox360 spēlētāji ir sasnieguši brieduma gadus.
![]() tātad, es vēl eju vidusskolā un man ir brīvlaiks ![]() |
|
Re: Forza Motorsport 3Es gribētu mainīties ar tevi vietām videne bij man tā liekas pats krutākais laiks neparko nebija jāuztraucas
![]() |
|
Re: Forza Motorsport 3sincerely yours
agressor |
|
Re: Forza Motorsport 3Jap, piekrītu tev. Tā tas ir...
Vienīgais kas nepatika Demo versijā un kas būs arī pilnajā relīzē, ir trases detalizēšana, biju gaidījis labāk apstrādātus pagriezienus. - Roboos Media komanda |
|
Re: Forza Motorsport 3sincerely yours
agressor |
|
Re: Forza Motorsport 3nu forzai savi plusi un GT gan jau būs savi.
mīnusi jau ir katrai spēlei. bet man nav izvēles iespēja, tapēc nopirku forzu. (PS3 jau dēļ GT nepirkšu :p ) |
|
Re: Forza Motorsport 3Šorīt bija patīkams pārsteigums - Forza 3 jau pastkastē
![]() Žēl tikai, ka šonedēļ uzspēlēt nesanāks ![]() |
|
Re: Forza Motorsport 3Es arī jau sāku priecāties.
![]() |
|
Re: Forza Motorsport 3vinja tkjip EU iznaak 23... vispaar ir droshi shodien speleeT?
![]() |
|
Re: Forza Motorsport 3- Roboos Media komanda |
Users browsing this forum: No registered users and 30 guests