Moderator: agressor
|
Re: XBL updatessaparatu, sapratu, bet ne jau dēļ elektrības patēriņa xbex tiek mazāk rūcināts
![]() |
|
Re: XBL updatesJaa, es esmu spiests to izsleegt briizhos, kad gribu dzirdeet, ko mans sarunu biedrs man saka, vai arii, kad kaiminji bungaa pie sienas, jo domaa, ka aviolaineris taisaas pacelties no manas istabas..
![]() P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: XBL updates ziņo, ka 17.novembrī UK reģiona Xbox360 lietotāji (tostarp arī 80% šejieniešu) saņems Twitter un Facebook funkcionalitātes update'u savam Xbox 360. Nekas nav minēts par last.fm servisu, toties ir zināms, ka šie virtuālie labumi pienāksies tikai Xbox Live Gold abonentiem.
Izskatās, ka Microsoft savas konsoles uzlabojumu publicēšanai ir izvēlējies novembra otro dekādi - pagājušogad 19.novembra Dashboard update, šogad Twitter, nākamgad Natālija? |
|
Re: XBL updatesKā tu kaarliitys domā? būs tas pats, kas ar 1vs100, ka mēs nevarēsim izmantot arī twitteru un facebooku???
![]() |
|
Re: XBL updatesnezinu, 1vs.100 jau nogrieza tikai tamdēļ, lai Austrumeiropas liekēži nenoslogotu bandwidth'u. Domāju, šādam masu apdeitam mēs netiksim īpaši šķiroti - gan jau varēsim uzbliezt savu avataru kā twitter'a bildi.
|
|
Re: XBL updatesPlease fill out the Sign up Survey to be considered for the Preview program!
http://connect.microsoft.com/XboxLIVEUpdate sincerely yours
agressor |
|
Re: XBL updatesP.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: XBL updatesKāda vispār ir jēga no tā? Kaut kas jātestē or what?
|
|
Re: XBL updateses paardziivoshu un dabushu, kad dabuus visi
![]() |
|
Re: XBL updateses aizpildiju, tad nu redzes. jautajumi tādi, ka bail, visu izvelk araa. prasa gandriz visus sikumus, brinums, ka neprasija kada krasa ruteris
![]() |
|
Re: XBL updatesNo šī apdeita būs iespējams:
Mūzikas augšuplādēšana uz HDD no, piemēram, flash kartes vai diska, tā sanāk? - Roboos Media komanda |
|
Re: XBL updateses dabūju apdeitu, bet man ir tikai Facebook, Twitter un Zune. tie man galīgi neinteresē pagaidām, vienīgais, kas man patīk ir Lastfm un to vēl nav ielikuši! par velti pildiju tas glupās formas.
![]() |
|
Re: XBL updatesPamanīju slēdzot iekšā, ka šodien, 28. oktobrī iznāca jauns apdeits priekš Xbox 360.
2.0.8955.0 2009-10-28 * Enables (previously inactive) WPA2 support for the official Xbox 360 Wireless Networking Adapter.[3] - Roboos Media komanda |
|
Re: XBL updatesPieredze ar 1 vs. 100 ir viena no labākajām, kas man jebkad ir bijusi. Traki jautra spēle, ja spēlē to kopā ar kādu balamuti
![]() |
|
Re: XBL updatesEs un Andrejs bijāms SISTĒMAS celmlauži Latvijā
![]() |
|
Re: XBL updates17. novembra XBL updeits
Tātad, plusi: ![]() ![]() Mīnusi: ![]() ![]() ![]() ![]() Neko nezinu par FaceBook, jo neesmu tur reģistrēts. |
|
Re: XBL updatesFacebook plus mīnus ir ok, bet nu es to daudz nelietoju
aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: XBL updatesLast FM bija vieniigais, ko no visa taa biju domaajis vairaak vai mazaak izmantot. Mjaa, kaarteejo reizi tiekam apdaliiti..
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: XBL updateswww.last.fm radio var klausīties, pat, ja dzīvo Latvijā, bet redz, ja es to gribu darīt uz xboxa, tad tur mēs to darīt nedrīkstam.
![]() |
|
Re: XBL updatesNeko no šiem labumiem lāga nelietoju un nelietošu. Priekš LV varēja draugiem lv atbalstu uztaisīt un sekoman
![]() Last fm ir tikai uk, fričiem un vēl kaut kādām biezajām valstīm. Pat Īrijai nav par to man šoks! Te visi atpalikuši ![]() |
|
jaunais xbox dashboard leak"We've already gotten a brief look at the new Xbox 360 Dashboard that's leaked out courtesy of the Kinect beta program, but now that it's well and truly leaked across the internet, we're getting a much better picture of what's in store for the rest of us later this fall. As you can see above and in the pair of videos after the break, the new Dashboard is decidedly squarer than the current one, and contains few elements that haven't gone untouched. You can also now even try out the new Dashboard yourself relatively easily, though you may run into a bit of trouble if you actually want to do thing like play games online." (c) engadget
un source - http://www.engadget.com/2010/09/13/leak ... -on-video/ aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: jaunais xbox dashboard leakTikko atnāca update. Godīgi sakot, dashboards paliek ar vien sūdīgāks un sūdīgāks ar katrām izmaiņām. Sākuma versija bija vienīgā, kas patika.
|
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests