Jack Black + metal =

Moderator: agressor
|
Re: Brütal Legendbrütal kung fu panda
![]() bet demo es panemsu, ja bus. |
|
Re: Brütal Legendsincerely yours
agressor |
|
Re: Brütal LegendStory trailer
Brutal Thoughts with Jack Black |
|
Re: Brütal LegendPar šo spēli man ir sakāmi tikai daži vārdi - lielisks izstrādātājs + Metal humors + Metal = musthave [punkts]
----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Brütal LegendKo lai saka, speele izskataas peec diezgan liela suuda, bet nu joki labi, liek pasmaidiit. japastaas kaads buus gameplay utt.
![]() |
|
Re: Brütal LegendStory trailer patīkami silda manu mataino sirdi ^^
|
|
Re: Brütal Legendkaut arī izskatās pēc banāla slash em' up, story treileris ir kolosāls. gaidu jaunus video!
|
|
Re: Brütal LegendBrutal Thoughts With Jack Black Pt. 2
Brutal Thoughts With Jack Black Pt. 3 Brutal Thoughts With Jack Black Pt. 4 Tim Schafer Interview Exclusive Boss Battle Gameplay |
|
Re: Brütal LegendMultiplayer Gameplay
|
|
Re: Brütal Legendes ari gribu demo! johaidi, vini doma ka tik labu speli uztaisijusi, ka demo visiem nepienakas? parak pasparliecinati!
![]() |
|
agressor |
|
Re: Brütal Legendbeidzot ir DEMO!!! fakina USA visu dabu atrak! nezinu kaa bija ar LV, bet Irijaa tikai sodien paradijaas demo. gan jau nav pat uz pusi tik über brütal kaa taisaas
![]() |
|
Re: Brütal LegendBļ**, tas demo ir bļ**!!! Pisec kaut kāds bet awesome un sekls
![]() sincerely yours
agressor |
|
Re: Brütal Legendpī pī pī
![]() ![]() ![]() |
|
Re: Brütal Legend![]() ![]() ![]() P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Brütal LegendFUCK YEAH! demo ir awesome! ļoti, ļoti gribas uzspēlēt, bet nu, priekš pre-order mans plānais maks nepavilks.
|
|
agressor |
|
Re: Brütal LegendArkādes? Vai tad BL nav "pilnmetrāžas" spēle ar vismaz ~10h game-play/story laiku un vairākām game-play modēm?!
|
|
Re: Brütal LegendTikai 10h? Cik sola speeles izstraadaataaji?
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Brütal LegendNjā, žēl, ka jau divas reizes biju redzējis, kā divi dažādi cilvēki iziet cauri šim demo. Brīnos, ka neviens nav jau iedevis balvu par visu laiku labāko (?) menu. Spēle ir stilīga pēc velna, Šeifera kunga plāns ir izdevies. Viss tik tiešām izskatās, kā ņemts no metāla albūma vāka. Humors arī ir augstākajā līmenī un arī Bleka onkulis ir paveicis lielisku darbu. Interesanti, ka viņi neļāva pat ieskatīties spēles RTS elementos.
|
|
Re: Brütal Legend----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Brütal LegendKā labāk pieveikt draugus, kad saņemsiet Brutal Legend savās ķetnās?
Multiplayer Tutorial |
|
Re: Brütal LegendIzgāju demo, vienīgais secinājums - JĀŅEM!
![]() |
|
Re: Brütal LegendBrutal Legend - GameTrailers.COM - Apskats
|
|
Re: Brütal LegendForsha taa iespeeja nobalsot.
Liels prieks, ka speele ir izdevusies un labi noveerteeta. P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Brütal LegendDemo patika, bet.. Speele, kura man apniktu peec 2 stundaam.. Medieval nav raadiiitaajs, ja buutu suudiiga speele ar depeche mode muuziku, tad es nokautu vismaz 10 konsoles:)
|
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests