Pagaidām izskatās, ka būs baigais šets - es, personīgi, nekad neesmu sapratis racing spēļu šarmu, kur kāds tev var iešaut ar kaut kādu megatonu vai turbo-lāzeri.
Būtu labāk uztaisījuši PGR5.
Moderator: agressor
|
Re: BlurTwisted Metal savulaik bija cieņā, Burnout arī tika pienācīgi dzenāts.
Tikai atšķirība no Blur tāda, ka pirmā ir tīrs 'epic battle on wheels', otrs atraktīvs braucamais ar dauzīšanās elementiem - abos gadījumos liels 'fun'. Izskatās, ka viņi grib apvienot abas tevis minētās spēles, kas man, savukārt, galīgi nešķiet 'fun'. Nu bet spriest vēl pāragri. ![]() |
|
Re: BlurAtnāca man uz epastu kods ar kuru tipa varēja dabūt Blur multipleijera betu ātrāk kā citi, bet man nez kāpēc tas neizdevās. Bet šā vai tā 6. aprīli beta būs pieejama visiem. Te nu ir oficiālā info no viņu mājas lapas pārtulkota ar google translate, tāpēc tāda nelatviska:
"Sakarā ar milzīgs pieprasījums Blur Multiplayer Beta ir sasniedzis spējas daudz agrāk, nekā iepriekš gaidīts. Lai pielāgotu palielināt lietotāju skaitu, mēs esam strādājuši ar Microsoft pāreju beta, lai bez maksas lejupielādēt no Xbox Live Marketplace, cik drīz vien iespējams, kas būs par 2010 Aprīlis 6. Šajā Blur Multiplayer Open Beta Demo ļaus Jums izjust Blur Multiplayer Pirms uzsākt pilnu spēli. Mēs novērtējam jūsu atbalstu un interesi, lai šīs beta nospiedošs panākumiem!" |
Users browsing this forum: No registered users and 20 guests