Moderator: agressor
|
Re: The SaboteurE3 09: Demo Gameplay
|
|
Re: The Saboteurak dievs cik ilgi jagaida
![]() bet šī iespējams būs stiligakā spele ![]() ![]() ![]() Izbaudu Xbox Live iespējas, tapēc aiciniet mani iekš Xbox Live (niks:krapiks). Spēlēju pārsvarā FIFA 10, MW2, BC2, Halo Wars, jauno Splinter Cell, Halo 3 ![]() |
|
Re: The Saboteurnu nez, A. Creed bija tādas kā lielas platibas, aizvēsturisks parkour...
![]() šeit cerams ari bus parkour ![]() ![]() Izbaudu Xbox Live iespējas, tapēc aiciniet mani iekš Xbox Live (niks:krapiks). Spēlēju pārsvarā FIFA 10, MW2, BC2, Halo Wars, jauno Splinter Cell, Halo 3 ![]() |
|
Re: The Saboteursincerely yours
agressor |
|
Re: The SaboteurWOW biju pavisam palaidis garām šo spēli, nekad neesmu bijis liels stealth fans, bet vienalga spēle izskatās pat loti ņemama.
|
|
Re: The SaboteurIrishman in Paris
250 zelta žetoni par Flogging Molly skaņas celiņu |
|
agressor |
|
Re: The SaboteurModus Operandi | GMail, GTalk, Skype: martins.osis | | ,
|
|
Re: The SaboteurDomāju, ka šai spēlei ilgi nebūs jāgaida
![]() |
|
Re: The SaboteurĪsti neizprotu daudz kur izskanējušo nepatiku pret šo spēli. Kāds viņu vispār ir spēlējis?
|
|
agressor |
|
Re: The SaboteurModus Operandi | GMail, GTalk, Skype: martins.osis | | ,
|
|
Re: The SaboteurEs biju domājis Latvijas spēlmaņu viedokļus, kuri būtībā ir iespaidojušies no ārzemju review, kaut arī spēli pat rokās nav turējuši. Nopirka MW2, tagad nav naudas, par ko pirkt The Saboteur - tātad sūds. Māku lasīt angliski, thank you. Vienkārši esmu pārliecinājies, ka šiem rakstiem bieži nevar ticēt, jo tie:
a) ne tikai nav objektīvi, būtībā spēles mērot pēc to mārketinga kampaņām vai kukuļa apmēra b) bieži vien kopē savus kolēģus. Atliek vienam autoritatīvam saitam pateikt, ka spēle ir nasing spešal, kā jau top 113 tādi paši mazāki raksti, kuru autori bieži vien spēli visticamāk nav spēlējuši. Tad LV geimeris apskatās metacritic un izdomā, ka spēle tiešām sūds. Kamēr Agris neierakstīs, ka spēle patiešām nav naudas un laika vērta, tikmēr atļaušos saglabāt objektivitāti pret šo geimu. Personiski uzskatu, ka Saboteur stāstam un geimplejam ir pietiekams potenciāls un oriģinalitāte, lai kļūtu par labu spēli. So I won't hurry to jump the slander wagon just yet... |
|
Re: The SaboteurPiekrītu par potenciālu, grūti piekrist par oriģinalitāti (no visiem video un aprakstiem, ko esmu redzējis, pagaidām izskatās pēc Assassin's Creed un Grand Theft Auto krustojuma). Bet nu oriģinalitāte nav obligāta — Batman: Arkham Asylum ir pēdējo gadu labākā spēle IMO, un tur bez freeflow combat nebija nevienas svaigas idejas — vienkārši esošas lietas nostrādātas profesionāli un līdz galam.
Escapistam es uzticos, bet tas, protams personīgais viedokis. Un rakstīts taču, ka laba spēle — "just this side of brilliant", manuprāt, nav nekāds slander, gluži otrādi. ![]() ![]() Modus Operandi | GMail, GTalk, Skype: martins.osis | | ,
|
|
Re: The SaboteurNu, es tieši biju domājis lokālo LV slander'u
![]() ![]() |
|
Re: The SaboteurEs teiktu šī spēle nav vairāk par 15 Ls vērta. Un jā esmu spēlējis PC versiju, tādēļ varu teikt kā ir
![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
Users browsing this forum: No registered users and 28 guests