Moderator: agressor
|
Re: NHL 10diemzel revolution nebija pirma vieta,kur to uzzinaju, bet viss kartiba, jau kacajas
![]() |
|
Re: NHL 10paspēlēju Demo!
Pirmais NHL ko esmu spēlējis izņemot uz PS1 NHL 2001 ![]() Diezgan aizrāva... ![]() |
|
Re: NHL 10Tikko izmēģināju. Kopumā ne vainas.. bet tā liekas nemūžam nepieradīšu pie tās mešanas izmantojot stick..
![]() |
|
Re: NHL 10ja godīgi, tad šķiet, ka NHL 10 varētu būt vienkārši DLC priekš NHL 09. Boardplay un first person fighting nav pietiekams iemesls, lai pirktu šo spēli pa 35 ls
![]() ![]() Rihards3 |
|
Re: NHL 10paspeleju demo un jaatzist, ka NHL spelu serials (katru gadu "jauna" spele) tada viegla naudas pelnisana vien ir. it ka jau ir labaks, gameplay liekas tads asaks, AI pat vartus iemeta, kad speleju ar chomu 1 pret otru, kausanas un grustisanas uzlabota. baiga dilemma, drosvien ka pirksu jauno NHL esmu tik vajsh
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Re: NHL 10Nevaru pierast.. pie jaunajiem controls..
Kā var speed burst uztaisīt un izcīnīt ripas? ![]() ![]() ![]() |
|
Re: NHL 10tieši otrādi, hokejistiem, cik man zināms, nav iespējams ieslēgt turbo/nitro vai ko tamlīdzīgu
|
|
Re: NHL 10tad jau tas būtu pie staff upgreidiem (medics), nevis poga uz kontroliera
![]() |
|
Re: NHL 10Un iemesls izņemt šo iespēju? Diezgan pabriesmīgi spēlēt.. nav iespējas izrauties 1 on 1..
|
|
Re: NHL 10iemesls ir tieši tāds kā jau minēju, hokejists var "paskriet" tik ātri, cik var, nekādas turbo pogas nav, ātrums tiek panākts pakāpeniski
citiem vārdiem sakot - closer to real life |
|
Re: NHL 10Šajā gadījumā pārāk daudz tās 'real life'. Zūd interese par spēlēšanu.. vismaz man.
|
|
Re: NHL 10ja salīdzinam ar iepriekšējām versijām (speed burst laikos), tad lielākais vairums no momentiem līdz ar to arī vārtiem notika 1:1, turpretīm tagad vārtu gūšana ir kļuvusi "gudrāka" un reālistiskāka
protams, kādam tas patīk, kādam nē |
|
Re: NHL 10spēlēju 2008 gada hokeju un tur ar nav šī speed burst pogas... sākumā likās un spēlējās nedaudz dīvaini, bet pie tā pierod un saprot ka tā tam arī ir jābūt !
![]() Man bieži sanāk izgājieni uz pretinieka vārtiem, bez nekāda dopinga pogas. ( Viss ir atkarīgs no pretinieka pirkstu veiklības ) ![]() Un tas skill stick ir baigi parocīgā lieta, ļoti vienkārši ir uztaisīt gamaku vārtusargam. Protams ja ar to iemācas apieties kā nākas ![]() |
|
NHL 10http://www.gamerankings.com/xbox360/959 ... index.html
93.33% vērtējums oficiāli rīt, pirātiskajos resursos, jau ir parādījies anyways formējam Latviešu komandu? |
|
Re: NHL 10Kādi iespaidi?
P.S. Pie pirmā posta tagad var nobalsot, kā patīk geims! sincerely yours
agressor |
|
Re: NHL 10Nopirku, uzspēlēju, uzspēlēju vēlreiz... vēl joprojām spēlēju
![]() |
Users browsing this forum: No registered users and 30 guests