Developer: Ubisoft Paris
Release Date: Q4//2010
Platforms: PC, Xbox 360
Neredzamības maskas kareivji uzbrūk

Moderator: agressor
|
Ghost Recon: Future SoldierPublisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Paris Release Date: Q4//2010 Platforms: PC, Xbox 360 Neredzamības maskas kareivji uzbrūk ![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Ghost Recon: Future Soldierkas man patīk Ghost recon - ir cover sistēma, nav stulbi jātupuļo vai jālien uz vēdera. vismaz man liekas, ka modernajā karā, bez slēpšanās aiz sienas, mucām un citām infrastruktūrām nevar iztikt.
spēle noteikti būs laba! ![]() |
|
Re: Ghost Recon: Future SoldierIsteniba sen jau prasas pec jauna Ghost Recona
![]() |
|
Re: Ghost Recon: Future Soldiersincerely yours
agressor |
|
Re: Ghost Recon: Future SoldierNu piekritisu Agrim un Madim
![]() ![]() Ceresim ka soreiz Gruziju ar Latviju nesajauks varbut ar kadu Afganiju tas jau butu sasniegums no vinu puses ![]() |
|
Re: Ghost Recon: Future Soldieres nemaz šito nezināju! kā tad tur bija sajaukts? Gruziju sauca par Latviju vai Latviju sauca par Gruziju?
![]() Līdz šim man likās, ka hokejs ir vienīgā spēle, kur pieminēta Latvija ![]() |
|
Re: Ghost Recon: Future SoldierTas neizskatās awesome, bet vnk perfekt ... I like this style games ... uz Ps3 arī būšot , vai arī ne?
būšu ļoti pateicīgs!
|
|
Re: Ghost Recon: Future SoldierBetter with kinect!
Last edited by oskarszale on Feb 25th, '12, 01:42, edited 1 time in total.
|
|
Re: Ghost Recon: Future SoldierIlgi manā plauktā nostāvēja GR: Advanced Warfighter, jo likās par grūtu pat uz Normal. Bet šonedēļ sēžu mājās slims un aiz garlacības sāku spēlēt. Teikšu ka tik labu spēli sen nebiju spēlējis. Šis ir FPS ar smadzenēm, Rembo neizturētu 5 min ![]() Pasūtīju šodien otro daļu pa 12 ![]() |
|
Re: Ghost Recon: Future SoldierIzskatās, ka t-krekls kļuvis par modes kliedzienu spēļu izdustrijā
![]() ![]() Garšigs treilers arī jūsu uzmanībai: |
|
Re: Ghost Recon: Future SoldierTas pēdejais ieliktais treilerītis (as above) mani pilnība pārliecinaja, ka šis tiks ņemts.
|
|
Re: Ghost Recon: Future SoldierKatrā ziņā labāk ar hordi, nekā bez hordes. 4 pleijeru co-op - WIN 2 pleijeru co-op (MW3) - FAIL muahahā |
|
Re: Ghost Recon: Future SoldierOi jess. Pirmais ir shedevrs! Pedeja laika sanak spelet tikai adventure un RPG, laiks kaut kam ar shaujamierochiem
![]() ![]() ![]() Plus, video ko ielika oskarszale 1:20, Sheeee ![]() |
|
Re: Ghost Recon: Future SoldierSuper gut īsfilma, tikai beigās nesapratu, paspēja atmīnēt raķetes vai nē, bet tam tāpat nebija nozīmes ![]() Nav nekāds fan made crap!!! |
|
Re: Ghost Recon: Future SoldierJāsāk lēnām komplektēt 4 x co-op komanda kampaņai un multiplayeram. Pats pasūtīju pāris dienas atpakaļ.
|
|
Re: Ghost Recon: Future SoldierNezinu, cik laba vai slikta bija beta, bet pats geims ir diezgan foršs. Ja ir kāds, kas grib iet uz Veteran co-op (up to 4 players), dodiet zināt. Gamertag > cnxnc (as on gamercard below)
|
|
Re: Ghost Recon: Future SoldierMega "bārgains"
EUR 6.25 ir gandrīz par velti!!! |
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests