Pārliecinieties paši ar svaigākajiem screeniem:

Moderator: agressor
|
50 Cent: Blood on the SandTas ir neticami! Nākamais 50 cent geims būs ārā, ! Tiklīdz geims būs mūsu rokās gaidiet recenziju. iCE, man jau 2x nav jāsaka, kurš recenzēs,ne?
Pārliecinieties paši ar svaigākajiem screeniem: ![]() ![]() ![]() ![]() sincerely yours
agressor |
|
Re: 50 Cent: Blood on the SandPirmais bija nenoliedzami pretīgs, jo tam nebija auto-aim.
|
|
Re: 50 Cent: Blood on the SandFo real!
Urban co-op action con4med!!! Pareizais nigga 50Cent kopā ar melnajiem brāļiem iziet ielās pret baltajiem smerdeļiem!!! Gangbangers rejoice! ps. Kapēc pēc skrīniem izskatās, ka Pusdolārs ar biedru cīnās kaut kādā Irākā? Masu iznīcināšanas ierochi? ![]() |
|
Re: 50 Cent: Blood on the Sandfitfijs ftw. Must buy gabals. Varēs kapot irākiešus. fifty ftw!
|
|
Re: 50 Cent: Blood on the Sandsincerely yours
agressor |
|
Re: 50 Cent: Blood on the Sandyou can't get more bad-ass than that!
vienkārši kings sales chart breaker |
|
Re: 50 Cent: Blood on the SandMan sitas liekas nezheeliigi stulbi...
kaads sakars 50 centam un teroriestiem? naakoshaa speele buus timberleiks skraidiis apkaar kaa mario seenes lasiits ore something... |
|
Re: 50 Cent: Blood on the SandBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: 50 Cent: Blood on the Sanddzirdeeju ka sitajaa speelee varees jaat ar kamieli vai kaut kas taads
Last edited by KiSiK112 on Feb 2nd, '09, 00:15, edited 1 time in total.
|
|
Re: 50 Cent: Blood on the SandTā jau ir- pat teroristus šaujot, nenovelk savu repera cepuri. ;D
|
|
Re: 50 Cent: Blood on the SandHELL YEAH! |
|
Re: 50 Cent: Blood on the SandGears of War meet Call of Duty 4 + protams, pusdolārs (26 santīmi) = spēlei garantēti panākumi!
|
|
Re: 50 Cent: Blood on the SandTAS IR ŠAUSMĪGI! ŠAUSMĪGI ES JUMS SAKU!
![]() Pirmā daļa bija absolūta izgāžšanās, taču šis slimā suņa murgs izskatās vienkārši bēdīgi. |
|
Re: 50 Cent: Blood on the SandApšaubāmas kvalitātes Gears of War gameplay kāds nevēlas?
|
|
Re: 50 Cent: Blood on the SandOMG, vēl tikai 4 dienas un šedevrs būs klāt!!!!!!111111viensviensviens
Virtual action film my white ass |
|
Re: 50 Cent: Blood on the SandLaunch Trailer - fuck yeah!
|
|
Re: 50 Cent: Blood on the Sandpaspēļēju 1h izgaju pus spēli, un nometu uz plaukta. nav vērts pirkt
![]() |
|
agressor |
|
agressor |
|
Re: 50 Cent: Blood on the Sandnē bet tur par chapteru iziešanu dod gamerpoints
![]() ![]() ![]() |
|
agressor |
|
Re: 50 Cent: Blood on the Sandja es būtu slavens mūziķis, kura karjera jau ir gandrīz norietējusi, tad laikam es arī joka pēc paniekotos ar šādiem projektiem. šī spēle nav spēlētājiem, bet gan fifti centera izklaide. ja kādam šī spēle patīk, tad tie ir viņa fani (parasti 13 gadīgie baltie gengstas) vai atpalikušie.
|
Users browsing this forum: No registered users and 20 guests