Moderator: agressor
|
Pa cik pirkāt savu Xbox360?Pa cik pirkat un kur savas konsoles (xbox 360)?? It ka sakraju informaciju par so konsoli un mana izvele krit tiesi uz so un domaju nopirkt.... un vel vai ir izdevigi nemt to XBOX Live Gold karti??
![]() |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Xbox360 Premium
250 Ls kaut kādi vai 280 neatceros (pirms vairāk kā gada, manuprāt) Protams, ka vajag Live Gold, savādāk demo, Arcade un online geimus būs neiespējami spēlēt sincerely yours
agressor |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Premium pa 250 ls, kaut kaadaa levajaa interneta veikalaa
![]() Gold noder, bet man jau gandriiz meenesi golda nav un man vinu ipashi nevajag ![]() |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Premium ~300Ls
Pro ~ 267 |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Augustā būs 2 gadi jau. Premium pa 290Ls, ELKOR.
Aprīlī uz GTA4 iznākšanu RROD parādījās, aizvedu uz ELKOR. Aizvien neesmu dabūjis vietā savu jauno 360 ar HDMI, solīja jaunnedēļ. Morāle: Nekad nepirkt ELKORā kaut ko tādu, kam toč būs nepieciešams garantijas remonts. PSN - Piepz |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Pirku pa 260 Ls 2006 gada decembrī, šogad aprīlī RROD. Man gan viss notikā stipri ātrāk, kā Piepz. 4dien RROD, 5dien aiznesu uz Xnet un 1dien jau dabūju jaunu kasti ar HDMI
![]() |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Es te skatos vienreiz nopirkat xbox un dzivojat talak uz garantijam
![]() ![]() |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?He bet ir ari xbox 360 System
![]() Atšķirība no prenium laikam nekāda , man pirmais xbox 360 bija no System komplekta pa 281 ls no xnet.lv <- uz Jāņu akciju ![]() |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?A xnet'a normalas konsoles? Nav problemu nevienam ar tam(kas tur pirka)?? xnet'a xbox elite maksa 272 ls, bet ar 20 gb cieto xbox 360 - 259 ls! Nav liela starpiba.
|
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Neviens jau speciali suudiigas konsoles nedod
![]() visaam preceem naak garantija, un ja konsole ir suudiiga, tad veikals ir atbildiigs, tas vienkaarshi nav izdeviigi veikalam.... |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Pirmajiem xboxiem ir RROD vaina, agrāk vai vēlāk, bet tas notiks.
Jaunie ar HDMI utt (65nm cpu čips laikam, vai hvz kā tur..) RROD nav novērots tik daudz, bet tad jau laiks rādīs. PSN - Piepz |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?tad jau tos HDMI var droshi chipot
![]() |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Cik pultis naca jums lidzi?
![]() |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Viena, bez vada...
|
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Ar 20 gb cieto pietiek?? vai tomer labak nemt elite ar 120 gb?
|
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Manupraat ar 20 gb pietiek, 120 gb vajadziigi lai vilktu demo, filmas un xbox originals, bet taa kaa par to ir atsevishki jaamaksaa, un daudzi pakalpojumi nemaz nav pieejami, piem nevarees novilkt mature speeles, un daudzas filmas
![]() |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Daļu var. Atkarīgs no izstrādātāja. Kāpēc? Tādēļ, ka M$ kartē Latvijas nav, vismaz ārpus win lietās.
|
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?ko dariit ja raada tipa sppele nav pieejama ''from your current location'' es izmeeginaaju ninja gaiden no amerikas, eiropas un no japaanas profila novilkt, visur viens un tas pats...
|
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Pārvācies uz Poliju vai Somiju.
|
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Viss postējam cenas, pa cik pirkām Xbox360, nevis kaut kādu offtopic
sincerely yours
agressor |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?245 Pag Septembris.
![]() RROD pēc 4 mēnešiem. Garantijas talonam bija pazudis čeks taču ar 220.lv servissa kexu sarunāju lai tomēr aizsūta to brīnumu uz garantiju. Dabuju Bexi ar HDMI |
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?Visām Xbox 360 versijām ir XBL Gold membership free-trial uz menesi? Citadi xbox homepage nav konkreti pateikts ir vai nav!
|
|
Re: Pa cik pirkāt savu Xbox360?sincerely yours
agressor |
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests