Kandidāti ir:

Balsojam
Tā kā nopietni no šiem visiem esmu spēlējis tikai Golden Axe 2, ko pat, ja nemaldos, izgāju, tad mana balss aizgāja šīs spēles reinkarnācijai. Kā ir ar Tevi?
Moderator: agressor
|
Kas ir Tavs SEGA old-school favorīts?Svinot Sega Genesis 20 gadu jubileju, Microsoft piedāvā mums nobalsot par sev tīkamāko SG spēli, ko kā nākamo portēt priekš Xbox Live Arcade.
Kandidāti ir: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balsojam Tā kā nopietni no šiem visiem esmu spēlējis tikai Golden Axe 2, ko pat, ja nemaldos, izgāju, tad mana balss aizgāja šīs spēles reinkarnācijai. Kā ir ar Tevi? |
|
Re: Kas ir Tavs old-school favorīts?Jim, jo pārējās, izņemot streets of rage, neesmu spēlējis. Streets of rage šķiet bija iekš XBLA, bet tā laikam ir otrā daļa.
![]() Rihards3 |
|
Re: Kas ir Tavs old-school favorīts?nav spēlēts tikai Toejam & Earl, bet nu nobalsoju par Golden Axe 2 no šiem.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Kas ir Tavs old-school favorīts?No šīm tā riktīgi esmu spēlējis tikai Streets of Rage - co-op kopā ar brālēnu savā laikā izgājām vairākkārtīgi ar visiem čariem. Un, protams, balss par to.
Last edited by Grammaton on Sep 10th, '09, 22:44, edited 1 time in total.
|
|
Re: Kas ir Tavs old-school favorīts?EWJ, protams, bet uzvarēja - Toejam & Earl
sincerely yours
agressor |
|
Re: Kas ir Tavs SEGA old-school favorīts?Bet tie buus vnk porti, vai tix arii pamatiigi uzlabota grafika? Ja pirmais variants, tad mani shitaadi varianti pilniigi neinteresee.
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Kas ir Tavs SEGA old-school favorīts?Spēlētas ir Earthworm Jim, Golden Axe II, Revenge of Shinobi, Streets of Rage, Toejam & Earl.
Šķiet, ka aptauja ir galā. Bet nu - grūti izvēlēties starp Revenge of Shinobi un Streets of Rage - ja domāta 3. daļa. Ja nav domāta 3., tad viennozīmīgi WIN = Revenge of Shinobi ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Kas ir Tavs SEGA old-school favorīts?Es tajā sarakstā labprāt būtu redzējis Aliens vai Desert Strike,vot pa tām gan nobalsotu.
|
|
Re: Kas ir Tavs SEGA old-school favorīts?Nu, ja varētu pieprasīt saraksta papildinājumu:
+ Mortal Kombat 2; + Doom Troopers; + Desert Strike; + Battletech; + Chaos Engine; + Dune; + Jurassic Park; + Lost Vikings; + Road Rash; + Samurai Shodown (bezjēdzīgi gan būtu, jo ir jau pietiekami daudz portu uz citām sistēmām, arī Arkādes spēle); + Shinobi III; + Streets Of Rage III; + Top Gear 2. ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Kas ir Tavs SEGA old-school favorīts?Urban strike un Dune 2 arii vareetu pievienot
![]() P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
Return to Xbox Live Arcade (XBLA), Xbox Originals, XBMC un citas saistītās lietas
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests