Grasos pirkt PS3 un gribu pajautāt - vai nav zināms, kad varētu būt PS3 atkodēts?
Un, ja atkodēšana, piemēram, notiktu rīt - cik no jums izmantotu to? Būs arī tādi cilvēki, kuri paliks pie orģinālā?

Moderator: ActionMan
|
Sony Playstation 3 atkodēšana.Sveiki.
![]() Grasos pirkt PS3 un gribu pajautāt - vai nav zināms, kad varētu būt PS3 atkodēts? Un, ja atkodēšana, piemēram, notiktu rīt - cik no jums izmantotu to? Būs arī tādi cilvēki, kuri paliks pie orģinālā? ![]() |
|
Re: Sony Playstation 3 atkodēšana.Es sev drīzāk uzdotu jautājumu - vai taupīšana uz zagšanas rēķina attaisno mantas plēšanu, garantijas zaudēšanu un apgraizītu produktu lietošanu?!
----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Sony Playstation 3 atkodēšana.Nu jā, tāpēc es arī jautāju.
Un kādas vispār priekšrocības solās būt atkodētam PS3? Ierakstītās spēles tikai ies? |
|
Re: Sony Playstation 3 atkodēšana.sincerely yours
agressor |
|
Re: Sony Playstation 3 atkodēšana.Un vai PS3 nebija Blu-Ray matricas, kas ir diezgan dārgi? (no 9 līdz 25 Ls) Plus Blu Ray rakstītājs arī pārdodas par astronomiskām cenām, ja es nekļūdos.
|
|
Re: Sony Playstation 3 atkodēšana.Pleisim būs pakāsta garantija, pirmkārt. Otrkārt, šķiet, ka tikai neorģinālās spēles varēsi spēlēt, citu priekšrocību neredzu.
Es arī neesmu dzirdējis, ka Pleisim būtu atkodējams pašlaik. |
|
Re: Sony Playstation 3 atkodēšana.domāju rakstot pirātiskos cd tu iztērēsi vairāk naudu nekā nopērkot jaunu veikalā
![]() atkodēšana nav vajadzīga-no mana skatu punkta-takā drīzāk paliktu pie oriģinālajiem geimiem. un vispār domāju ka ps3 nevarēs atkodēt vēl tuvākajā laikā. atkodējot konsoli tu vairs nemaksā spēļu izdevējiem-tātad varētu samazināties arī spēļu daudzums-kā tas ir uz psp, kur spēles ir diezgan pamaz... |
Users browsing this forum: No registered users and 18 guests