Pārāk daudz sadaļas un apakšsadaļas.
Lūdzu samaziniet, lai būtu ērtāk pārlūkot, jo pašlaik, manā skatījumā, ir haoss.
|
Pārāk daudz sadaļasPārāk daudz sadaļas un apakšsadaļas.
Lūdzu samaziniet, lai būtu ērtāk pārlūkot, jo pašlaik, manā skatījumā, ir haoss. PSN - Piepz |
|
Re: Pārāk daudz sadaļasPiekrītu, ka vajadzētu samazināt sadaļu skaitu.
Nepiekrītu, ka ir haoss. Drīzāk nepārskatāmi. |
|
Re: Pārāk daudz sadaļassincerely yours
agressor |
|
Re: Pārāk daudz sadaļasNevajag nodalīt konsoles atsevišķi un vēljovairāk uztaisīt 3 apakšsadaļas zem katras sadaļas.
4 sadaļas būtu ideāli: Gaming sadaļa Offtopic sadaļa Pārdod sadaļa Pērk sadaļa Nu un sūdzības/ieteikumus arī jāatstāj. Vienkārši, ērti, pārskatāmi. PSN - Piepz |
|
Re: Pārāk daudz sadaļaspilnīgi un noteikti nē. nekādas struktūras kā GAFā, nedod dievs tu gribi atrast kaut ko. varētu būt runa par dažām sadaļām, ja izdomātu, kur viņas likt, bet tikai ne haotisku threadu birumu zem sadaļas "gaming" piemēram. es jau redzēju piemēru, kur ps3 nav nodalīts no xbox360. visi nāk iekšā, runā par kaut kādiem mačiem, cik tur cod4 kruts, ka jātrenējās, tas nekas, ka puse ir xbox360 owneri, puse ps3 owneri. labi 1/2 nevar būt ps3 owneri. visi 5 ps3 owneri
sincerely yours
agressor |
|
Re: Pārāk daudz sadaļassincerely yours
agressor |
|
Re: Pārāk daudz sadaļasEs te redzu vissu burvīgi. mani neinteresē sadaļas kas attiecas uz citām konsolēm līdzarto iebrienu pa taisno savā x360 un miers. Un tad jau viss ir pārskatāmi un kā vajag. Tiem kam interesē vissas platformas tas tikai atvieglo manuprāt komunikāciju, jo ieejot pie vienas konsoles tur būs publika kas interesējās tieši par to konsoli nevis bardaks ar visiem uzreiz.
Ps. Pavērojot lielos gameru forumus cituviet sadaļu ir kudi vēl vairāk nekā šeit. Līdzarto es domāju, ka šis ir zelta vidusceļš. |
|
Re: Pārāk daudz sadaļasKads haoss? viss normali....Vismaz man erti visu saprast...
![]() |
|
Re: Pārāk daudz sadaļasEs ar uzskatu ka te viss ir sakaartots loti labi, un nav jeegas kaut ko mainiit....
|
|
Re: Pārāk daudz sadaļastad viss ir lieliski...
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest