Moderator: agressor
|
Call of Duty 4: Modern Warfare1000/1000. Šodien dabūju, Mile High Club bija vienkārši grūtākais, ko es esmu darījis videospēlēs.
sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty 4: Modern Warfareizgaaju tikai uz haardened.. uz veteran nav speeka, onlines nozog visu laiku..
|
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareNu bet tas tak ir labi ka Online nozog vissu laiku.
![]() |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfarePaņēmu uz hardened, domājot ka būs chalenge spēlējot, izrādās tas bija pamatīgs un apnicigs darbs, nekāda prieka spēlēt nebija, bet izgāju, ar 101 miršanas reizēm, nekad vairs.
|
|
Re: Call of Duty 4: Modern Warfareaiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareMile High Club uz veteran piebeigts. Trūkst vēl pāris intel un jānogāž zemē helīt's un būs visi achievementi dabūti.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareIzgāju uz Regular. Visu spēli uz Veteran pat nemēģināšu iet. Izgāju pāris misijas un pietiek. Pašlaik ir 690/1000p.
|
|
Re: Call of Duty 4: Modern Warfareatradu pēdējo intel, 1000/1000
![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareNu nesanāk man izskriet to sasodīto pazemes tuneli astoņās minūtēs... Zūd pacietība, bet varbūt kādreiz iziešu.
|
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareJau 960/1000, nedomaaju ka veel speeleeshu, ja nu vieniigi online...
|
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareBeidzot arī es izgāju visu 1000/1000
Last edited by Junago on Jun 16th, '08, 10:19, edited 1 time in total.
|
|
Re: Call of Duty 4: Modern Warfare![]() ![]() 1000/1000, kā jau var saprast no pirmā posta šeit, man jau ir sen, bet nu tagad arī lvl 10 prestige ir sasniegts. Tagad jāizpilda visi challenges, golden weaponi un, kā es ņirdzu, būs iziets arī multiplayers ![]() sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareIr man tagad arī ķeksītis iekš COD4. 1000/1000. Grūtākā daļa bija nevis Boings bet Safehouse. Mocīju ap 1h.
+ Šis ir mans pirmais 1000/1000 |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty 4: Modern Warfarejau 900/1000
palikusi 2 veteran achivemnti un sky dive ![]() netaaa laba, offline ir pretiga ! ![]() Izbaudu Xbox Live iespējas, tapēc aiciniet mani iekš Xbox Live (niks:krapiks). Spēlēju pārsvarā FIFA 10, MW2, BC2, Halo Wars, jauno Splinter Cell, Halo 3 ![]() |
|
Re: Call of Duty 4: Modern Warfareso... paaris nedeeljas pirms jaunaa call of duty ieguvu beidzot Mile High Club ... juutos absoluuti fantastiski, ieguut gruutaako achievementu ever created, great success... es ljoti ticu, ka novembra cod reliizes sasniegumi buus virkne reizhu vieglaak ieguustami
![]() |
Return to 1000/1000 un vienkārši izietās spēles
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests