Iziets 1000/1000.
spēlei dodu 9,5 no 10
Stāsts beidzās vienkārši OMGWTF. Gaidam 3šo daļu,
Moderator: agressor
|
Assassin's Creed IIIziets 1000/1000.
spēlei dodu 9,5 no 10 Stāsts beidzās vienkārši OMGWTF. Gaidam 3šo daļu, Nemuldi.
![]() |
|
Re: Assassin's Creed IIUfff Iziets 1000/1000
![]() Sen nebij tik jauks geims bijis ![]() Tagad siekalojoties jaagaida 3aa dalja ![]() jaa un IRCaa mani sauc Predat0rs ![]() |
|
Re: Assassin's Creed IIIziets. THX to scoux... tagad tikai vēl gribas savākt 20 video materiāliņus, lai noskatītos WTFmomentu. Pārējie ačīvmenti kautkā nesaista
![]() UPD: 910/1000 Pagaidām vairāk roka neceļās censties. Skraidīt un fezerus vākt kautkā nevelk. |
|
Re: Assassin's Creed II960
bija interesanti, avhievmenti arii šķiet ka vieglāki uz pasaules nav bijuši un laiku neviens lieku neaizņēma, bet nu spalvas gan nav interese staigāt un meklēt. |
|
Re: Assassin's Creed II1000/1000
Ekselenta spēle,bet manuprāt pirmā daļa bija grūtāka. |
|
Re: Assassin's Creed IIMans pirmais 1000/1000 punktu geims. Un kas par spēli! Lielisks stāsts ar lielisku geimpleju un krāšņu pasauli. Assassin's Creed III priekš manis būs gaidītākā spēle yet.
|
|
Re: Assassin's Creed IIYes, nu ir arī pienācis laiks manam pirmajam tūkstots no tūkstots. Jāsaka, ka stāsts tiešām bija iespaidīgs. Man patika.
![]() Result: 1000/1000 Paldies Predatoram par spēli ![]() |
|
Re: Assassin's Creed IIPievienojos labajām atsauksmēm par spēli.
Arī mans pirmais 1000/1000. |
|
Re: Assassin's Creed IINesen beidzot saņēmos, iepirku GotY un attiecīgi arī pieveicu 1000/1000.
Spēle izrādījās daudz labāka nekā gaidīju! ![]() |
Return to 1000/1000 un vienkārši izietās spēles
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests