|
Re: Rambo (Rambo 4)Jū! Man visvairāk atmiņā palika tas, kā Rambo ar to ložmetēju pa tiem sliktajiem kapāja! Filma vnk super! Pa LNT gan neskatīšos, jo rīt gara darba diena + besī reklāmas.
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Rambo (Rambo 4)Nu tā, ne vakar, bet iepriekšējo reizi, kad Rembo IV gāja es redzēju tikai pēdējās 15-10 minūtes. Iespaidi? Mans Dievs! Gaļa. Tāda Gaļa... Gribēju vakar visu noskatīties, bet atcerējos, ka man nav LNT
![]() |
|
Re: Rambo (Rambo 4)Hehe, a man ir interaktiivaa tv ar 5 dienu arhiivu - varu skatiities jebkuraa laikaa + paartiit reklaamas! Muahahahahaaaaa
![]() P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Rambo (Rambo 4)Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Rambo (Rambo 4)Vakar noskatiijos... vnk bauda! Stalone tieshaam ir mans miiljaakais aktieris grāvējfilmās
![]() P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Rambo (Rambo 4)Vnk tur viss notiek apm kaa vareetu notikt realitaatee, bez kkaadiem "oi, shitas ir par traku, labaak taisam vienkaarshaak" - iekšas, locekļi, smadzenes, acāboli lido uz visām pusēm tā it kā tas nebūtu nekas īpašs.
Pēc savas pieredzes (don`t even ask) zinu, kā ar spēcīgu šaujamo bliežot šķīst miesa, kā kauli tiek sadragāti lupatās utt, tik dabiigus skatus kaa ieksh Rambo nevienaa citaa filmaa nebiju redzeejis. P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Rambo (Rambo 4)Neko baudāmu es tajā filmā nesaskatīju. Šķita ļoti trula un neinteresanta. Salīdzinot ar pirmo daļu, kura atstāja diezgan labu iespaidu, diezgan meh. Visa tā gaļa, kas atklāti spēlēja uz shock value, bija vienīgais ar ko tas kapakmens Rambo frančīzei varēja izcelties no citiem action gabaliem.
btw, "Šokējošā Āzija" ir tiešām viena lieliska dokumentālā filma. |
|
Re: Rambo (Rambo 4)sincerely yours
agressor |
|
Re: Rambo (Rambo 4)Nevis runā, bet Faces of Death puse patiešām nav īsti ieraksti.
|
Return to Filmas, kino, teātris bez reklāmas pauzēm
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest