|
Re: ATdodu PS3 Spēlesšijā forumā, visi ir stulbi, atskaitot MoDo , kārlīti, mani, varbūt agressoru ... bet nu te nevienam nekas neintresē, kad tik otram uzdirs! Īpaši tādi eksemplāri, kā tu grammation, IcE2 un BlackBird ... LOhi ( 4 burtu kombinācīja izsaka visu! )!
būšu ļoti pateicīgs!
|
|
Re: ATdodu PS3 Spēlesdomā mani tava FACEPALMa kko izsaka? ... Te noder teiciens - Kas par citiem runā, tas tāds pats ir! vai Kas par citiem saka, tam uz mēles kaka! ( Šoreiz raksta ) .... malacis, māk gūglē uzrakstīt FACEPALM ... neko jaunu nevar izdomāt ! Kauns, kauns , kauns ....
![]() būšu ļoti pateicīgs!
|
|
Re: ATdodu PS3 SpēlesUn to saka indivīds, kurš sava viedokļa veidošanai par pamatu ņem dekādēm vecus, turklāt PSRS leveļa bērnišķīgus teicienus.
----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :Dlol
Visvienkāršākajiem cilvēka žestiem nevar būt un nav derīguma termiņa. Nez vai par rādīšanu ar pirkstu, kā arī mēles un dirsas rādīšanu var teikt, ka tas ir 10 gadus vecs oldskūls. Bet tie teicieni kak raz pakļaujas tam, kam nepakļaujas šie žesti. So, 1 extra large fail for you (vismaz tik liels kā šis attēls, kurš satur vēl kādu attēlu, ja to skata stipri samazinātu (100px būs gana ok)). ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :Dposting in epic thread
P.S. Es esmu stulbs |
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :D![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :DMani tracina cilvēki, kas domā, ka viņi nav stulbi, taču viņiem par to vajadzētu aizdomāties.
P.S. |
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :DEu džeki, esmu stulbs ?
Wtf. Man patīk dzert kafiju. Nom nom. Karbonāde Kartupeļi wtf ... baigi forši PSN - Piepz |
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :DKā izrādās, uzskatu, ka "Izņemot mani, šeit visi ir stulbi", zinātnieki un psihologi ir pētījuši jau dekādēm ilgi. Daži piemēri: Tamdēļ, lai ievērotu politkorektumu un neaizvainotu un nediskriminētu iluzorās pārākuma apziņas vai Danninga-Krūgera efekta cietējus, turpmāk iesaku savstarpējo attālināto saziņu veidot šādi: Kā redzams, ir daudz dažādu veidu, kā norādīt savu intelektuālo pārākumu pār mazāk attīstītiem foruma biedriem, tomēr der atcerēties, ka, iespējams, viņi cieš no augstākminētajiem sindromiem, un smieties par garā vājajiem nav labi (izņemot reliģiju, protams), tamdēļ aicinu ievērot vismaz k-kādas normas. ![]() Atcerēsimies, ko savulaik teica Alberts Einšteins: Tā ir cīņa ar vējdzirnavām, biedri. Cīņa, ko mums nav lemts uzvarēt. |
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :Dnē, nu stulbenis, tač' Boom skaidri un gaiši norādīja, lai nemētājās ar visādām 10 gadus vecām FACEPALMĀM (jā, jā palmām) un tu te tagad stāsti par dekādēm veciem pētījumiem. nu, Kārlīti...!
omg, omg ![]() |
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :Dļer ļer ... man pohui ko jūs te muldat, un filazofējat! Jautājums, kā no ši foruma var izdzēsties?
būšu ļoti pateicīgs!
|
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :Dnevar, tu esi ieskaitīts revolution.lv zelta fondā
![]() |
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :DR.lv pievienojas uz mūžu. Atpakaļceļa nav.
|
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :DForši, esmu kādu sirdīs ... lol ... !
![]() būšu ļoti pateicīgs!
|
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :DJā, bet, tā kā tu esi zelta fonda loceklis, tad tevi arī uzmanīs stingrāk.
![]() |
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :DVeltījums B00M:
![]() |
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :Dmmm, tā ir tā pati, izskatās vismaz 10 gadus veca
|
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :D būšu ļoti pateicīgs!
|
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :DEh, es mīlu B00M, es gribu viņa bērnus.
|
|
Re: PardoduGoda vārds, lukturis
![]() ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :Ddzirdēju, ka stulbeņi
|
|
Re: Izņemot mani šeit visi ir stulbi! :DNormālas palmas pie mums = bump!
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests