Ja ņemšu spēli, tad visticamāk Bioshock 2 vai Dirt. Bet vispār gan tēmēju uz iPod Touch or sliktākajā gadijumā jauno shuffle, jo tas 2. sērijas shuffle, ko pasūtīju no ebay, tā arī neatnāca un nauda aizgāja zudumā.

|
Re: Lockerz.comTur gan tev taisnība.
![]() Ja ņemšu spēli, tad visticamāk Bioshock 2 vai Dirt. Bet vispār gan tēmēju uz iPod Touch or sliktākajā gadijumā jauno shuffle, jo tas 2. sērijas shuffle, ko pasūtīju no ebay, tā arī neatnāca un nauda aizgāja zudumā. ![]() |
|
Re: Lockerz.comLab lab tas nebij tā domāts, bet gan jau saprati!
![]() ![]() būšu ļoti pateicīgs!
|
|
Re: Lockerz.comNezinu kā ir ar redeem precēm, bet Lockerz maiku un uzlīmīti saņēmu
![]() |
|
Re: Lockerz.comSveiki, atkal, man vajag 17 cilvēku epastus, lai klūtu par Z-listeri! lūdzu, ja gribat tikat lockerzā sūtat tik šurp PM!
![]() būšu ļoti pateicīgs!
|
|
Re: Lockerz.comnope, tas AC2 ir aizlienēts, ja nekļūdos, no Skiminoka
no loherz.com AC2 Kārlītis nedabūja, jo esot nolohojies (no offence ![]() |
|
Re: Lockerz.comBe, man šitas patīk! Un šis Foruma, ar saviem "gudrajiem" , nesaku tā par visiem, bet... ! Tas ir smeklīgi
![]() būšu ļoti pateicīgs!
|
|
Re: Lockerz.comEsmu izteereejis paaraak daudz laika un energhijas shim suudam. Te nu bija Member Appreciation Redemption. Vareeja vismaz pacensties savest savus serverus kaartiibaa. Pa ielogoties nevareeju. Un, cik dzirdeeju, viss Fresh Out, ta ka viss, ko vareeju no Lockerz dabuut, ir neguleeta nakts. :mad as hell and not gonna take it anymore:
|
|
Re: Lockerz.comTak jānogaida, kamēr aptrūksies punkti visai tautai. Neticu, ka līdz aprīlim lapu atvērs, un tad jau varēs mierīgu sirdi redeem'ot, jo visi jau būs sagrābušies Wii un Paypal kartes iepriekšējos redemption'os. Mans mērķis šobrīd ir Macbook (for re-sale purposes), jo tam ir pietiekami augsts punktu cenzs, lai puņķutapas no Rietumkrasta ar 100 punktiem man netraucētu un arī tas visticamāk nebūs fresh-out pirmajās 10 minūtēs.
|
|
Re: Lockerz.comšodien visticamāk negulēšu, gribās beidzot arī ko dabūt, ja sanāks.
|
|
Re: Lockerz.comCikos pēc plāna sākas? Četros naktī?
|
|
Re: Lockerz.comKā izrādās, redemption gāja tikai 30 minūtes, kuras es, protams, ka nogulēju. Better luck next time.
|
|
Re: Lockerz.comes iegāju iekšā apm 6 min. pēc redemptiona sākuma un viss jau bija FRESH OUT, izņemot kkādus PayPal 25$ (kas ir ļoti neizdevīgi), spilvens un sieviešu krekli.
|
|
Re: Lockerz.comblja dzjeki es redeemojojoju wallpeiperi
![]() Thank God for Lockerz! mana diziiwe ir iegvusi jaunu noziimi:DDDDDDDDDD ew ko juus vechi dabuujaat pa briivo xD lol rofl |
|
Re: Lockerz.comEs redīmoju trīspadsmit gadīgu Puertorikāņu zēnu un silikona apvalciņu priekš iPhone.
|
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests