|
Virtuāls alusUzsaucu jums visiem vienu virtuālu alu, jo esmu pārkāpis 3000 GS robežu. Cheers!
|
|
Re: Virtuāls alusTad virtuaali saaljie riextinji no manis, jo es vakar paarkaapu paari uuberiigajam 10 000 ciparam
![]() ![]() P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Virtuāls alus![]() ![]() P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Virtuāls alusnu ja jau 10kg rieksti tev sver, tad jau noteikti pa zemi velkas
![]() ![]() ![]() |
|
Re: Virtuāls alusNabaga karliks jau toč nevar paiet ar tik milzīgu p*mpi... 33k GS nav joka lieta!
|
|
Re: Virtuāls alustad jau man ari svetki, jo pārlecu 10 000 G robezai! pagaja tikai gandrīz gads
![]() |
|
Re: Virtuāls alusApsveicu, Oskar
![]() Tomeer forsha taa 10 000 robezha ![]() P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Virtuāls alusP.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Virtuāls alusTie cilvēki ir slimi, nav brīnums, ka sāk psihot, kad elektrība pazūd...
![]() |
|
Re: Virtuāls alusir normāli un ir galīgi stulbi ačivmenti, ko es varu atvērt to es varu, protams nedaudz pacenšoties. zēl, ka top scoriem nav bildes klāt, es gribētu redzēt kādi tie bāļģimji izskatās
![]() ![]() |
|
Re: Virtuāls alusPārkāpu pāri 10.000 atzīmei ar, iespējams, vienu no labākajām spēlēm, kas spēlēta. Paldies, Ezzio!
![]() |
|
Re: Virtuāls alusPievienojos svētkiem — pagājušonedēļ beidzot sasniedzu (un uzreiz arī pārspēju) ilgi gaidītos 7360 punktus!
Modus Operandi | GMail, GTalk, Skype: martins.osis | | ,
|
|
Re: Virtuāls alusnedomāju, ka ir normāla cilvēka paskatā.
10k punktu savākšana ir bez lielām sāpēm izdarāms pasākums. vienkaŗši regulāri un pareizi spēlējot. bet nu lai 300k dabūtu, turpirmkārt ir geimi jādabuj tik daudz jau un tad vēl leiaks savs jātērē. slimiem cilvēkiek slims sportiņš ![]() |
|
Re: Virtuāls aluspag, man tuvojas 30k robeža - jāsarauj, un būšu klubā ar karliku un agressor (un gan jau citiem, bet šie ir mani lielākie ienaidnieki
![]() |
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests