Es sākšu: Ārējā daudzceliņu skaņas karte + kārtīgs USB mikrofons. Krietni atvieglotu dažādus projektus un vispār ir saimniecībā noderīga manta.

|
Ziemassvētku dāvanas '09Kas ir tā dāvana, kas šogad Tevi iepriecinātu visvairāk? Nekādus pasaules mierus vai vecāku saiešanas kopā - normālas, proper dāvanas.
![]() Es sākšu: Ārējā daudzceliņu skaņas karte + kārtīgs USB mikrofons. Krietni atvieglotu dažādus projektus un vispār ir saimniecībā noderīga manta. ![]() |
|
Re: Ziemassvētku dāvanasSalavecis varētu nospert manu parasto PS3 un atstāt vietā Slim (eu, cietos neaizmirsti apmainīt, bļin!).
![]() Modus Operandi | GMail, GTalk, Skype: martins.osis | | ,
|
|
Re: Ziemassvētku dāvanasNoderētu otra konsole ( manā gadījumā Ps3 ), lai izbaudītu ekskluzīvās spēlītes, kas nav uz Xboxa
![]() |
|
Re: Ziemassvētku dāvanasSalavecis varētu nejauši iznīcināt bankas kredītu ierakstus.
|
|
Re: Ziemassvētku dāvanasVienu "Get out of Jail' kartiņu.
![]() Fot those precious jailbait nights! ![]() /ps. bet tā jau es esmu parasts cilvēks, man parastu 46" tv lūdzu, PS3, Ural motociklu un velosipēdu vai ceļojumu uz mēnesi (pietiks arī apkārt zemeslodei). Nu vai arī algu pielikt nedaudz (nevis noņemt daudz) |
|
Re: Ziemassvētku dāvanasLattelekom virszemes televīzijas dekoderu
![]() |
|
Re: Ziemassvētku dāvanasEhh, neko daudz:
- čoperi; - 52" Philips 3D TV; - PS3; - X360; - Wii; - ~1000Ls MAME kabineta uzbūvēšanai; - Bestest HD projektoru; - Ekrānu; - Next-Gen Surround skaņas sistēmu; - Meiteni no Japānas. Jā. ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Ziemassvētku dāvanasGribētos DJ Hero, kāds LED TV arī noderētu, un sagribējās arī Wii ar visu Wii fit, ā un pats galvenais normālu netu
![]() |
|
Re: Ziemassvētku dāvanasbezmaksas degvielu visam gadam. naakoshajam.
aa un mw2, kaa arii kaadu no shiim - ![]() Rihards3 |
|
Re: Ziemassvētku dāvanasToyota Celica piekari ar visu uzstādīšanu. Vai arī mazāk (amīši, tulkas, paduškas
![]() sincerely yours
agressor |
|
Re: Ziemassvētku dāvanasJaunu HD videokameru un divus HD monitorus. Ar to pietiktu kādam laikam.
|
|
Re: Ziemassvētku dāvanasVisvairāk es vēlētos mieru un saticību pasaulē.
![]() |
|
Re: Ziemassvētku dāvanasDāvanu karti kādā autoservisā par lielu summu
![]() |
|
Re: Ziemassvētku dāvanasjauno iMac, bet ņemot vērā, ka ZS vecītim arī droši vien krīze, tad nevis 27", bet 21,5"
![]() |
|
Re: Ziemassvētku dāvanasŠodien noticēju Ziemassvētkiem vecītim, jo saņēmu Jade Empire disku.
![]() |
|
Re: Ziemassvētku dāvanasUn nebija pat uz parku jāiet!
Varu arī kādu iepriecināt Ziemassvētkos ar Stranglehold disku!!! ![]() |
|
Re: Ziemassvētku dāvanasMan neko daudz nevajag... Varētu uzdāvināt kāds smadzenes mūsu valdības vīriem.
Ūūuun jā varētu uzdāvināt baltijas reģionam XBL supportu pilnā apmērā! ![]() |
|
Re: Ziemassvētku dāvanasEmm, man vienīgajam nevajag vēl vairāk visādu mantu?
|
|
Re: Ziemassvētku dāvanasModus Operandi | GMail, GTalk, Skype: martins.osis | | ,
|
|
Re: Ziemassvētku dāvanasNus, ko tad beigās dabūjāt?
![]() Es saņēmu cimdus, šalli un kaklasaiti - 3 lietas, kuras vajadzēja, bet pats nekad nebūtu sev nopircis ![]() Nu un protams Ziemassvētku mīļumu ![]() |
|
Re: Ziemassvētku dāvanassincerely yours
agressor |
|
Re: Ziemassvētku dāvanas '09Saņēmu, ko gribēju (slēgtā tipa austiņas) + lietas, ko man nevajag (piemēram, vēl vairāk melnu t-kreklu).
|
|
Re: Ziemassvētku dāvanas '09Vairāk vai mazāk to ko gribēju. Dāvanas būs jau faktiski noēstas.
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests