|
Iesakiet labu interneta provaideri...Esmu taa kaa neapmierinaats ar savu internetu, man tagad ir Lattelecom komplekts (max download = 500kb/s, upload 50 kb/s) pa 15 ls, vajadzeetu atrast kaadu internetu, kas buutu aatraaks (download/upload) un buutu iespeejams piesleegt to arii boxam...
|
|
Re: Iesakiet labu interneta provaideri...sincerely yours
agressor |
|
Re: Iesakiet labu interneta provaideri...NU emm purvciemaa pie 3x maximas brantkalna iela.
|
|
agressor |
|
Re: Iesakiet labu interneta provaideri...Taa bija mana pirmaa doma, atradu lapinu, pazvaniiju un man tante laipni paskaidroja, ka nekas nesanaaks, redz man ir pavadona maaja, kurai nevar piesleegt netu, kaut arii pilna kaapnu telpa ar lapinaam aizliimeetaa, un veel ir raize par boksu, vai internets buus saliekam kopaa ar boksu, cik saprotu dazhus internetus boksi nemaz nepienem...
|
|
agressor |
|
agressor |
|
Re: Iesakiet labu interneta provaideri...paskatiijos to maksinet tas izskataas daudz labaak, pie tam internets pa 6,80 ls ir tik pat labs kaa mans tagadeejais pa 16 ls
![]() domaaju panemt pa 11,80 ls un buutu man internets 10 reizes labaaks un vienalga daudz izdeviigaak. tagad tikai jaacer ka internets ir pieejams manaa maajaa... |
|
Re: Iesakiet labu interneta provaideri...es jau atradu internetu, doma taada ka dazhi interneti neiet kopaa ar boxu taapeec jautaaju jums, lai atrastu netu kas der gan boxam gan man...
|
|
Re: Iesakiet labu interneta provaideri...Doma tāda, ka tev ir līkas rokas un vel šis tas... *Topic close*
|
|
Re: Iesakiet labu interneta provaideri...Kādam ir atsauksmes par EDAN un Balticom netu? Salīdzinājumā ar ZB.lv? Rajons - Āgenskalns. Un varbūt kāds zin, kāda ir televīzijas kvalitāte EDANam?
Last edited by Grammaton on Aug 16th, '10, 16:53, edited 1 time in total.
|
|
Re: Iesakiet labu interneta provaideri...Balticom ir labs un stabils... nezinu nevienu kam būtu problēmas ar Balticom netu! Un viņš noteikti ir labāks par ZB
![]() |
|
Re: Iesakiet labu interneta provaideri...a kā ar ? Pašam ir 20 Mbit/s par 7.90 Ls. Forši, ka gan upload gan download tik tiešām ir 20 Mbit/s
![]() |
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest