Visas bildes
Moderator: ActionMan
|
Home servissJaunas "Home" bildes ir parādījušas vispasaules tīmeklī. Vairāk informācijas būs vēlāk
![]() ![]() ![]() ![]() Visas bildes |
|
Re: Playstation Home servissVēl pikčas no slepenās Sony mapītes
![]() ![]() ![]() Kokos pakārti konsoļspēļu pirāti??? ![]() ![]() sincerely yours
agressor |
|
Re: Home servisssviests kaut kāds. Būtu labāk spēles piedāvājuši nevis visādu sviestu
![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Home servissBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Home servisssincerely yours
agressor |
|
Re: Home servissnu tās minispēles jau der tikai darba laika saīsināšanai ne jau spēlēt mājās
![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Home servissNu Sony veidotais SIMS izskatās ok, gan jau būs arī ok. Meitenēm vairāk neko nevajadzēs kā tikai sēdēt lobija, bet pats galvenais, lai es atnākot no darba ātri varu iemest COD4, NEXT, NEXT, NEXT un jau gaidiit čuvakus kas joinos, lai es viņus varu nošaut, nevis tur . LOG IN, aizej uz multi lobby. Sarunā, kas spēlēs, tad vienojaties par karti, uztaisat kopbildi un močījat geimu. Galvenais, lai to Home var arī apiet un ātri tikt pie tā, ko tev vajag, ja tas serviss vispār tev ir pie kājas
sincerely yours
agressor |
|
Re: Home servissJuus nezinaat kad home izies?? (var arii tikai aptuvenu meenesi pateikt)
![]() |
|
agressor |
|
agressor |
|
Re: Home servissPS HOME jau ir Beta versija, nezinu cik sen jau ir bet es atklaju to tikai sodien, pagaidam tiku tik talu ka izveidoju charu, parveidoju dzivokli un pastaigajos pa galveno laukumu, ar citiam speletajiem nu chatot vai runat ja ir headset. Pagaidam nav iespejam iet kino un t.t. ta tomer BETA versija. Gaidam pilno!
|
|
Re: Home servisskinītī var ieiet-rāda gan spēļu demo un sarunas ar veidotājiem,filmas nerāda
![]() boulingu ir kruti pakapāt ![]() man beta ir aptuveni jua kādu mēnesi... tip nopirku qare(novembrim) un tur nāca betas kods... |
|
Re: Home servisskads kods vajadzigs, man viss normali iet... vnk reg un aiziet!
![]() |
Return to Home / Playstation Network (PSN)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests