kaarliitys prezenc:
Otrs video par nākamā mēneša Xbox360 spēlēm. Atceramies nospiest HQ podziņu pie skaļuma kontroles!
P.S. droši var ieteikt kādu labu freeware video editoru
Moderators: Grammaton, kaarliitys
|
Ko spēlēt aprīlī '09?kaarliitys prezenc:
Otrs video par nākamā mēneša Xbox360 spēlēm. Atceramies nospiest HQ podziņu pie skaļuma kontroles! P.S. droši var ieteikt kādu labu freeware video editoru |
|
Re: Ko spēlēt aprīlī '09?Nice.
![]() Vienīgi šķiet, ka labu freeware nedabūsi. ![]() |
|
Re: Ko spēlēt aprīlī '09?Do want Godfather II, neskatoties uz to, ka atkal būs sūds
![]() sincerely yours
agressor |
|
Re: Ko spēlēt aprīlī '09?man ir tāds čujs, ka Godfather II būs tāds lekns fail, lai gan tas neatturēs mani ieprovēt viņu
![]() cepums autoram par apskatu ![]() Nemuldi.
![]() |
|
Re: Ko spēlēt aprīlī '09?lai nu cik ļoti man nepatīk EA izvirtības ar krusttēvu, es vienalga gribu šo brīnumu uzspēlēt.
ar katru jaunu promotion video gribējās arvien vairāk un vairāk. p.s. big lulz @ matu krāsošanu un vaboļu sišanu. ![]() |
|
Re: Ko spēlēt aprīlī '09?Ideāls apskats
|
|
Re: Ko spēlēt aprīlī '09?Man ļoti patika pirmais Krusttēvs kām arī pašas filmas, tāpēc esmu liels fans un zinot, ka iespējams 2. daļā nav nekas izcils, es tomēr ieprovēšu! Bet jāpagaida, līdz būs šī spēle pa lētāku cenu..
|
|
Re: Ko spēlēt aprīlī '09?Lielisks apskats. Runājot par Krusstēvu, nu spēles ir patālu jebkādā saistībā ar filmām un kur nu vēl vispār saistībā ar pašu noveli Krustēvs un Sicīlietis (kas ir Krusstēva noveles turpinājums). Tik pat labi var teikt Mafia ir Krustēva novelas pārveidojums spēlē
![]() ![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests