Moderators: agressor, NINJ4R4BBID, scoux
|
Re: Red Ring of Death (RRoD)mana izvilka pāris stundas.
|
|
Re: Red Ring of Death (RRoD)Liels paldies par feedback(u)... uz doto brīdi manā kontā divi reanimēti... patreiz vēl abi strādā (kas notiks tālāk laiks rādīs... bet centos itkā zolīdi sataisīt... ceru ka strādās ilgi).
![]() |
|
Re: Red Ring of Death (RRoD)Update: R.R.O.D. subject...
Viens no manis reanimētajiem pēc neilga laika atkārtoti sāka izrādīt R.R.O.D. simptomus... nācās ieviest vēl pāris radikālākas modifikācijas par x clamp replacementu... papildus jau minētajam x clamp replacement... uztaisīju v12 modu (dzesēšanas ventilātoru spriegumu pacēlu) un mazliet pagarināju gaisa šahtu virs GPU (par 1.5~2 cm... lai mazliet uzlabotu vilkmi no radiātora)... pēc veiktajām modifikācijām patreiz darbojās stabili (vismaz pēdējās pāris dienas)... bet rūc gan tagad kā maza lidmašīna ![]() p.s. Vēl novēroju ka pēc pirmā R.R.O.D. XBOX 360 kļūst daudz jūtīgāks pret siltuma slodzēm... ļoti nemīl ka labi sasilda! p.p.s. Sorry par double post! |
|
Re: Red Ring of Death (RRoD)Vēl gan neesmu mājās bijis, bet bērnam nerādot multenes un xbex mirkšķinot ar sarkanu aci, izskatās, ka būšu piebiedrojies klubam
![]() garantija vēl pusgads, stresa nav, vienīgi jāsadomā kā hdd kontentu pārnest |
|
Re: Red Ring of Death (RRoD)man jau gribētos 20gb nomainīt ar vismaz 60GB, uz garantijas rēķina
![]() esmu norāvis E 73 |
|
Re: Red Ring of Death (RRoD)Pēc 1 gada un 3 mēnešu spēlēšanas bexis beidzot 'izmeta' pirmo brīnumu - nenolasīja diskus. Nevis 'disc is unreadable', bet vienkārši domāja, ka iekšā nekā nav (bija uzraksts 'Open tray'). Disks gan bija viegli apskrāpēts, tāpēc ieliku disku bez ne viena skrāpējuma - paldies dievam aizgāja. Nu un pēc tam aizgāja arī skrāpētais. Dzīvosim, redzēsim. Garantija gan man bija tikai uz 1 gadu, jo pirku kā juridiska persona, bļec - šādu kļūdu vairs nepieļaušu
![]() ![]() |
|
Re: Red Ring of Death (RRoD)atņirdzās ar Falcon
![]() jādodas meklēt jasper ![]() |
|
Re: Red Ring of Death (RRoD)kopš kura laika, lai dabūtu RROD, jātin dvieļos?
|
|
Re: Red Ring of Death (RRoD)šoreiz garantija nedarbojas. vēl ir derīga līdz jūnijam, bet nav pret ko celt prasību.
pirkts BMS, kurš no Lv ir aizgājis prom vasaras sākumā. bet vasaras beigās ir nobankrotējis pavisam arī iekš LT. dvieļus nemēģināju, jo esošā pieredze rāda, ka tas viss ir tāpat tikai laicīgs risinājums. pa dienu paķēru pēdējo Jasper Arcade iekš Dominas Euronics. vēl pa akcijas ciparu paguvu. |
|
Re: Red Ring of Death (RRoD)@scoux, zinu, vnk no rakstītā "neizklausījās", ka ir bijis apzināts nodedzināšanas gadījums
![]() |
|
Bēdu ziņaok, esmu arī piedzīvojis beidzot to momentu - mans xbox ir dead
![]() Tātad jautājums tagad, kur tagad ir iespēja iekš LV nopirkt X360? Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Bēdu ziņasincerely yours
agressor |
|
Re: Bēdu ziņaLOL (no offence Brock) vēl vakar runājām, ka Brokam tik ilgi izturējis bez kādām problēmām un, ka mans mēnesi pirms garantijas aizgāja ar e73. e73 it is, nakarkaļi
![]() |
|
Re: Bēdu ziņaBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Bēdu ziņaTāks, X360 arcade pasūtīts un cerams jau šovakar jau būs man mājās, Kā nekā RDR ir atnācis un stāv uz galda neatplēsts.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Bēdu ziņaKur ta paņēmi?
Starp citu, kādu mēnesi atpakaļ veikalā 1a, ja nemaldos, bija akcija, kur Elite tika tirgots pa ~160. ![]() |
|
Re: Bēdu ziņabrock paarliec (merge) sho topicu ar RROD topicu, ko saaka bordo. paldies
sincerely yours
agressor |
|
Re: Red Ring of Death (RRoD)pasūtīju iekš M79, tā kā visur cenas plus mīnus vienādas iekš LV un tur man pateica, ja pasūtu šodien līdz 12:00, tad šovakar jau dabuju savu kasti, ko arī gribēju. kopā laikam arcade 135 ls maksā. Jā redzēju arī to elite pa 160 vai cik tur, bet izskatās, ka tas nez vai ir viņiem uz vietas, Ticamākais bija akcija viņiem un nav cenas utt apdeitotas.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Red Ring of Death (RRoD)jaunakais bekss mājās
![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Red Ring of Death (RRoD)Bļīīīn. Ieliku pollā versiju "nav beksa" un noresetoju visas ~70 votes
![]() ![]() sincerely yours
agressor |
Return to Tehniskas dabas jautājumi par Xbox 360
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests