Maitas, bļe

|
Dominante, bļeEs te skatos, ka Microsoft konsoles šeit izteikti dominē.
Maitas, bļe ![]() ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Dominante, bļeEm, negribēji teikt, ka uz Xbox360?
----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Dominante, bļeSkatos:
PS3: 96 topics; Microsoft Xbox 360: 362 topics PS2: 22 topics Microsoft Xbox: 0 topics PS1: 7 topics PC: 19 topics PSP: 31 topics Sony: 156 topiki Microsoft: 381 topics Xbox 2x pwno Sony - dominē Xbox - tas ir tas, ko vēlējos pateikt. ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Dominante, bļeNekā, vienkārši savdabīga statistika.
Labojums: "A Xbox community since 2002" ![]() ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Dominante, bļeUn kā tad šeit sokas pasaulē dominējošajam, visvarenajam Nintendo?
Wii: 48 raksti DS: 14 raksti (apskatus neieskaitot) Par retro labāk vispār nerunāsim... Tā ka Sony nemaz tik slikti neiet. Kas notiek Latvijā jeb kāpēc 360 dominē? |
|
Re: Dominante, bļeMājsaimnieces nesēž forumos
![]() |
|
Re: Dominante, bļePS3 par labu ir Blu-ray un pagātnē nospraustā lieliskā spēļu bibliotēka.
Un ar Nintendo nesalīdzināju, jo šeit par to ir pārāk maz, lai salīdzinātu. 360 varētu dominēt FPS, braucamo žanru un zemo izmaksu dēļ, visticamāk. ----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Dominante, bļeNu, vismaz tā ir man - konsoles pērku, vadoties pēc tā, vai uz tām ir to žanru spēles, kuras man tīk, t.i., Horror un tumšas dabas Adventure un Sci-fi, u.tml. Un tieši to kopš sākuma dara Sony konsoles, līdz ar to tikai loģiska ir mana pieturēšanās pie PlayStation frančīzes.
----------------------------------------------------------------------
|
|
Re: Dominante, bļeSony mērķis noteikti ir izvilkt ar PS3 vismaz līdz 2015. gadam. Par spēļu bibliotēku, domāju viņiem jau ir pietiekoši liela, tik ir daudz faktori, kas nosaka kāpēc nepārdodas spēles viņiem tik labi vai arī ja pārdodas labi, bet ne tik pietiekoši, lai apsteigtu attiecīgo apjomu, kas ir uz xbox360.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests