ar windows vista bija easy uzstadit media center, bet pats windows bija mesls, lidz ar to man tagad ir xp. ludzu jus palidzet sataisit media center

Moderators: agressor, NINJ4R4BBID, scoux
|
xbox 360 un cracked windows xp- media center ?tātad man ir nelegals xp windows un nelegals pilnais media player. vai es varu uzstadit media center?
ar windows vista bija easy uzstadit media center, bet pats windows bija mesls, lidz ar to man tagad ir xp. ludzu jus palidzet sataisit media center ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Re: xbox 360 un cracked windows xp- media center ?baigi vajag to media centru!
![]() |
|
Re: xbox 360 un cracked windows xp- media center ?Kas bija Media Center Windowsam?
![]() |
|
Re: xbox 360 un cracked windows xp- media center ?scoux. nevari man ieteikt ko isti darit, ko janovelk, caur kurieni jaiet lai palaistu to xp wndows media center?
![]() |
|
Re: xbox 360 un cracked windows xp- media center ?Tā kā arī nezinu neko par Media Center, es varu ieteikt tikai jau minēto Winamp Remote vai arī TVersity... Pats izmantoju abus - Winamp vairāk mūzikai un TVersity vairāk video, lai gan abas progas ir vienādas un būtībā pietiek ar vienu.
|
|
Re: xbox 360 un cracked windows xp- media center ?pašos pirmssākumos lietoju un pistne bija strašnaja
![]() aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: xbox 360 un cracked windows xp- media center ?Paldies par ieteikumiem
![]() ![]() |
Return to Tehniskas dabas jautājumi par Xbox 360
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests