Jautājumi kopumā - usb atmiņas kartes jāliek no aizmugures vai priekšas?
Ja jāliek tikai no aizmugures - pirkt kaut kādu transfer kabeli?
P.S. Teksts dīvains iznāca, kaut kas nav kārtībā ar mani.

Moderators: agressor, NINJ4R4BBID, scoux
|
X360 - usb "zibatmiņas"Tātad, vēlējos iemest dažas dziesmas no pc uz x'u, izlēmu izmantot kādu no saviem usb. Iemetu dziesmas, utt., bet tad atklājās viena problēma - lieku to štrumentu (zibatmiņu) aizmugurē, kur manam x'am ir usb ieejas (man elite, nezinu vai ko maina), bet nelien iekšā - par resnu.
![]() ![]() Jautājumi kopumā - usb atmiņas kartes jāliek no aizmugures vai priekšas? Ja jāliek tikai no aizmugures - pirkt kaut kādu transfer kabeli? P.S. Teksts dīvains iznāca, kaut kas nav kārtībā ar mani. ![]() |
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"No priekšas neesmu mēģinājis, tur vsp viņas var bāzt, der?
![]() |
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"Nezinu, slinkums daudz domāt bija laikam, izmēģināšu, ja ies uzrakstīšu, vērsiet ciet!
![]() |
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"Un cik daudz laika tu patērēji, lai uzsāktu jaunu diskusiju, kur tā vietā vienkārši varēji pamēģināt priekšā iebāzt? Nu saņemies nedaudz, nav taču grūti!
![]() |
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"Dabūju to štruntu iekšā - varat vērt ciet! ;]
|
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"Jautājums paliek atvērts - kāpēc no aizmugures neiet? Vieta diskusijai
![]() Nemuldi.
![]() |
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"iet. manam ir iesprausts aizmugurē.
|
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"Manējās usb iet tikai no priekšas, pakaļa ir par šauru!
![]() |
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"![]() Es arī parasti bāžu no priekšas. Arī no aizmugures atrodoties mēģinu bāzt tur, kur no priekšas paredzēts ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"Nevajag smieties, ja kas aktuāla problēma - "resnie"usb! Manam slimam pakaļa nevarēju iebāzt 16 GB usb, kurš bija paredzēts kaut 2 spēļu uzinstalēšanai. Priekšā ielīda, bet man nepatika skats, tāpēc nācās nopirkt cieto disku ebajā. 4GB konsoles nekam neder, pērciet uzreiz ar 250 GB
![]() |
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"He-he... Divdomīgi posti te mums iznāk.
Jā vispār dīvaini, ieejās nelien iekša tas, kas paredzēts. ![]() |
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"Nu man jau liekas, ka tomēr pakaļa paredzēta vairāk neta antenai un priekša citiem usbiem.
|
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"Man, kā cilvēkam bez wireless adaptera, pakaļā konstanti stāv iesprausts neta vads. USB neesmu mēģinājis tur ievadīt.
|
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"Aizmugures (rear) USB funkcionalitātes ziņā neatšķirās no priekšējiem... visi 3 USB (klasiskajam XBOX 360) pilda vienu funkciju... aizmugurējais vienkārši parocības pēc izvietots aizmugurē priekš WiFi... es piemēram aizmugurējo izmantoju KVM(am) un USB tastatūra strādā bez problēmām (pele protams nestrādā XBOX 360 ar pelēm nedraudzējās).
p.s. LOL tiko atcerējos ka pašam jau kādu laiciņu S(Slim)... bet USB funkcionalitātes tēmu tas nemaina... vienīgais S(Slim) aizmugurē blakus LAN portam ir Kinect ports nevis USB. |
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"jebkura platuma "usb" var iespraust jebkurā usb portā vai nu tas ir priekšā vai pakaļā.
ja tiešām ir par resnu, tad usb porta pagarinātāju jau nu gan var tur iespraust un tad jau resnumam nav vairs nekādas nozīmes, tad visu lomu spēlē tik lielums (gigabaitos, protams) ![]() usb pagarinātājs neko nemaksā un tas ja skatam netīk var paslēpt kur vien negribas. no otras puses, tas dod iespēju ērti sparudelēt usb flešs turp-šurp nebāžoties pakaļā un neveicot pietupienus. manuprāt flešiņš kas smugi guļ blakus xkastei ir smukāks nekā priekšā iebāztss resnms flešs kas spīdina savu lampeli. pie kam, mana 2 xkastēm aks bijušas, abām ātri vai vēlu, bet izlūza preikšas portu nosedzošais vāciņš, jo tika pultuis spraudelētas tur. |
|
Re: X360 - usb "zibatmiņas"priekšā iespraustam flešam ir viens LIELS mīnuss - tas ir magnēts KATRAM sīcim, kurš rāpo vai iet gar to xkasti
![]() mazajiem uzrodas nepārvarama griba to izraut ārā ![]() |
Return to Tehniskas dabas jautājumi par Xbox 360
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests