Moderator: agressor
|
Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLAKlasika nemirst! Kas ir tava klasika, par ko nebūtu žēl to 800 M$ punktu?
sincerely yours
agressor |
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLAManējā, pagaidām, vienīgā un visvairāk gribētā spēle ir
sincerely yours
agressor |
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLAes gribētu super mario un visaizraujošāko spēli(manā skatījumā) -
![]() Rihards3 |
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLAParasti laba klasika ir tada kuru labāk nespēlēt lai neizbojātu ar "wtf krafiks".
Nav vecie geimi kurus gribetu geimot, bija labi, lai paliek tur kur bija, pat worms geimot caur xbl ir meh salīdzinot ar to ka tikko jamie iznāca un uz 14" monitora 6 purni rēkdami geimoja spēli. Tie tanciņi varbūt, kur bija jānosargā kaut kāds hitlers vidū un tu savā tankā atšaudies no tankiem kas nāk uzbrukumā vai uzbrūc, kaut kā tā. |
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLAJā, Battle City rīmeiku varētu nopirkt, ja nebūtu pārāk samudrīts. Vēl mož Tie Fighter (PC) portu.
|
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLA007
Rambo GTA 2 |
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLAGrūti spriest. Parādās arī aizvien ietilpīgāki XBL gabali. Ja tie sasniegtu jau 300MB tad noteikti Dungeon Keeper.
Ja nē tad iespējams neateiktos uzspēlēt veco labo Princi Of Persia. Tikai otro daļu, jo pirmā jau ir ![]() |
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLAEs noteikti nopirkshu Braid`u. Riktiigi aizraava speeleejot demo.
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLAmazliet ne par tēmu, Braid jau ir xbla
topika tēma ir par spēlēm, kas tur nav ![]() |
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLAOk, tad noteikti Comix Zone, Earthworm Jim abas daljas, Dune 2: Battle for Arrakis.. noteikti veel kaadu. Bet taam buutu jaaizskataas super un jaabuut tieshaam ljoooti labi uztaisiitaam, lai es taas pirktu, jo tikpat labi es taas varu uz pc ar emulatoru padzenaat, vai izrakt veco Segu..
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLAVeel mosh Battle Toads, Streets of Rage, Rock&Roll Racing.. Hehehe - Moonwalker
![]() ![]() Man ir arii uz PS2 disks ar > 900 Segas speeleem... P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLARiver Raid gribētu redzēt kā spēlējas mūsdienās
|
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLAsavulaik uz nebēdu tika kapāts Rocket Knight adventures. tolaik grafika likās vienkārši
![]() ![]() Rihards3 |
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLA3D gayvilla. Ar nepacietību gaidu HD versiju. Krietni noderētu papildus nopērkams Joy stick...būs gan joy, gan stick.
|
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLAO jā Par faraonu piekrītu. Tas bi labs. Un jā es arī labprāt iztērētu 800 punktus par tādu.
|
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLAPagaidām gan tikai baumas, bet tomēr... Iespējams, ka Gunstar Heroes, Comix Zone (agressor! ![]() |
|
Re: Spēles, ko tu noteikti nopirktu, ja tās būtu XBLABaac, kaa es vareeju piemirst Gunstar Heroes! To ar chomu riktiigi kapaajaam sen sen atpakalj.. riktiigi labs geims! To es arii gribeetu nopirkt!
Return to Xbox Live Arcade (XBLA), Xbox Originals, XBMC un citas saistītās lietas
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests