Moderators: agressor, NINJ4R4BBID, scoux
|
Re: Kā "redīmot" kodu Xboksā?valsti es paņēmu UK , bet pirms tam lai vispār reģistrētos , tur bija jāievada emails un passwords, es izdomāju pats savu passwordu newis to live pass
|
|
Re: Kā "redīmot" kodu Xboksā?nu bet protams savu, ko tad tu gribēji, lai tev kāds cits tev paswordu izdomā?
![]() 1. ar savu epastu un paroli ielogojies xbox.com 2. spied My account 3. Spied Add Microsoft Points 4. Spied Redeem code 5. ievadi 5 reiz 5 ciparu kodu |
|
Re: Kā "redīmot" kodu Xboksā?piespiežu Add Microsoft Points un tad man parādas šitais te, bet newaru pabeigt reģistrāciju jo man tur ir UK bet tur tak neatrodas piemēram Jelgava
![]() |
|
Re: Kā "redīmot" kodu Xboksā?nahrenizē billing information, izdzēs visu, kas saistīts ar kredītkartēm, vārdiem utt
Prepaid codes cannot be consumed or activated if the user has billing violations or their payment instrument is in decline. The user must first remove any violations before utilizing a prepaid code. vai arī aborigēnu valodā: kodi nav izmantojami, ja ir pārkāpti billing noteikumi, vai arī maksāšanas ļīdzeklis nav derīgs, tādā gadījumā jādzēš nederīgā informācija |
|
Re: Kā "redīmot" kodu Xboksā?okey, baigais prikols, es tur saraxtīju viskautko, un aktivizējās man tas golds
![]() ![]() |
|
Re: Kā "redīmot" kodu Xboksā?vot loģika, saka, lai izdzēš, bet ņem un saraksta viskaut ko...
|
|
Re: Kā "redīmot" kodu Xboksā?b k war akivize ja naw tā informācija???? Man tagad arī xboxā beidzot rādās tjip ka man ir dolds, bet ne dashbordā
![]() Ziniet kāds ir lielākais prikols ka wiss ir kārtībā waru tagad visu močīt netā!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
Re: Kā "redīmot" kodu Xboksā?sincerely yours
agressor |
|
Nepienem punktus.Nu ta sodien nopirku 2100 Microsoft Points un Xbox live gold membership karti. Gold membership sanaca pievienot, bet kad meginu pievienot punktus man visu laiku radas ka kods ir nepareizs. Izmeginaju ari no datora pievienot, bet tik un ta nesanak. Kads var pateikt kas par problemu?
|
|
Re: Nepienem punktus.Es nepirku vinus online, bet gan veikala.
|
|
Re: Nepienem punktus.UK laikam, pag tulit parbaudisu.
A ne laikam ka asv :/ |
|
Re: Kā "redīmot" kodu Xboksā?nu, tad taisi sludinājumu, ka pārdod Eiropas punktus vai maini pret USA punktiem
![]() otrs variants, protams, ir izveidot jaunu Eiropas accountu, bet tad viss iekrātais tu tū, pārnest neko nevar |
|
Re: Kā "redīmot" kodu Xboksā?a kādas problēmas? USA accounts un NTSC spēles ir divas ļoti dažādas lietas
|
Return to Tehniskas dabas jautājumi par Xbox 360
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests