Fiksi jāpabeidz pirmais Dirts.
Moderator: agressor
|
Re: Dirt 2Must have it...
![]() Fiksi jāpabeidz pirmais Dirts. |
|
Re: Dirt 2Pāris Render Target attēli
|
|
Re: Dirt 2vnk PSC, pēc bildēm grafika ir amazing..
![]() ja tāda būs, tad nu spēlei iespejams pat must have. ![]() nākotne rādīs... |
|
Re: Dirt 2O, labs gabals izskatās. Līdz septembrim vienīgi jāpacenšas iziet pirmais Dirt.
|
|
Re: Dirt 2Adrenalin Trailer
Gameplay Teaser |
|
Re: Dirt 2E3 Trailer
Dusty Gameplay Šitais aiztika mani vietās. Izskatās, ka vasara un rudens būs ražīga (Dirt 2, CoD: MW 2, AC 2 u.c.). Hell yeah! |
|
Re: Dirt 2Dirt pirmais bija labs, apbrinojami labs, īss, bet ŠAUSMIGI STULBI bija LOADING laiks !
pagaja kopā apmēram 2-5H tie loading laiki :@ Codemaster ari DIRT2 vinju ieliks, ja jau FUEL tas loading ir ilgs, tad ari Dirt 2 bus slikts tikai del loading laika ![]() ![]() Izbaudu Xbox Live iespējas, tapēc aiciniet mani iekš Xbox Live (niks:krapiks). Spēlēju pārsvarā FIFA 10, MW2, BC2, Halo Wars, jauno Splinter Cell, Halo 3 ![]() |
|
Re: Dirt 2kurā sākumskolas klasē tu īsti ej?
daudz tev stila kļūdas, bērns . ![]() saproti pats, kādu murgu saraxtīji? spēle nav spēleejama tikai viena iemesla pēc - loading laikos apnīk gaidit un jāslēdz ārā spēle ![]() |
|
Re: Dirt 2lab shitas buus drusku offtopic, bet man vienkaarshi shitas ir jaapasaka.
krapiks, tu esi sadzeeries? ja nee tad tu esi vienk S*****, tavi komenti ir pilniigi bezjeedziigi un bezsakariigi. tu nodirs speeli, tad paski ka vinju miili, tad otraadaak. tad tu apraksti speeli un viss liecina par to ka vinja ir suuds, bet tu vinju iesaki visiem. Veel dazhi komenti ko shodien uzrakstiji ir bezsakariigi un vienk lasot gribaas noshauties! P.S Ja runaajam par teemu, tad DIRT 2 ir viena no manaam gaidiitaakajaam speleem un kaa loading time var speeli padariit par suudu? tas varbuut var buut mazs miinus, bet suuds? savaac galju! |
|
Re: Dirt 2man tās 10-15 sek. loading laiks neko neizsaka,bez tā man liekās nevar normāli geimus uzčinīt,jo tomēr visām tekstūrām utt ir jāsalādējas...
šitas geims noteikti būs manā iepirkuma grozā ![]() |
|
Re: Dirt 2Sūds par loading time...
Abi no E309 gameplay: Dusty Defeat Hectic Race |
|
Re: Dirt 2Bet visi četri riteņi taču nestūrē, vai ne?
Izņēmums ir hondas, ar 4ws, bet tās man liekas vairs neražo. Un tāpat, to īsti par stūrēšanu nenosauksi, varbūt, kā piestūrēšanu. ![]() ![]() |
|
Re: Dirt 2Daļēji jā, bet nejau tik izteikti, ja es braucis ar awd mašīnu pa kaut ko slidenu, teiksim sniegu, ledu vai granti, tad varbūt būsi izjutis, ka mašīnu vienkārši ar visiem četriem velk uz sānu, nevis tā pagŗiežas ap savu asi.
![]() Jāpiekrīt, tā tiešām ir tikai spēle, tomēr mani, kā hardcore simulāciju piekritēju tas neliek mierā. ![]() Anyway, pietiks dzīt offtopiku ![]() ![]() |
|
Re: Dirt 2starp citu no ārpuses ,manuprāt, visos kolinos izskatās ,ka ar centru mašīna griestos... bet ja uzliek ,piemēram, no kapota, tad jau ir labāk
![]() pats braukšanu tikai no kapota vai iekšas kapāju ![]() |
|
Re: Dirt 2Pēc eurogamer ziņām, rīt būs pieejamas Dirt 2 demo uz xbl un psn
|
|
Re: Dirt 2Later? Es vinu jau novilku pirms 1h. Nezinu ko vini ar to bija domajusi.
|
|
Re: Dirt 2pieļauju, ka domātas bija laika joslas, imho nevisur demo parādās vienlaicīgi
|
|
Re: Dirt 2kaut kā nepievilka!
Neliekas ka tas ir otrais... pēc gameplay DEMO izskatās uz mata vienāds ka pimais Dirt ;// Dissapointed... ![]() |
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests