1. Kuru buutu izdevigaak no xbox360 veidiem pirkt,domaaju naudas zinaa izdevigaak ?? Un kapeec tiesi to ?
2. Ja es pasuutu no interneta savu xbox360 un man vins nomirst kur man veersties ja neesmu flashojis savu kasti??
3. Vai es vareesu speleet xbox online , ja man ir Lattelecom Maajas komplekts DSL liidz 2mb/s aatrs internets ar modeemu ?
3.1 Kas buutu jaadara lai sataisiitu un vareetu izmantot un visu dariit online ar xbox360?
3.2 Vai vienkaaris es varu piesleegt to vadu kas dod internetu arii datoram ?
4. Vai samaksaajot par live servisu es vareesu speleet ar citiem online speeles no jebkuras pasaules malas

5. Kas jaadara vai janopeerk lai vareetu lietot xbox360 live servisu?
6. Ko dod tie xbox360 punkti kurus apzimee ar G, ko ar viniem dara?
7. Vai atseviski nopeerkot xbox360 detalu ,pimeeram,hdd es varu ielikt jebkuram xbox ?
8. Vai visiem xboxiem ieksas jeb dzelziisi, sisteema ir vienaada ?
9. Vai visi xbox360 speeles var pavilkt vienaadi vai varbuut atskiras ar kaut ko ?
10. Kaa labaak tureet xbox360 horizontaali ai vertikaali , vai tas maina temperatuuru sistemaa?
11. Vai ir kaada norma cik dienaa driikst speleet xbox360 lai tas neuzkarstu un neradiitu probleemas(Rrod) ?
12. vai tagd ir izdeviigi pirkt konsoli speelu speleesanai ?
Iespeejams kaads buus dusmiigs ieraugot manus jautaajumus , bet ceru ka seit ir atsuciiga tauta un nemeginaas domaat ka esmu traks xD. Es vinekaaris censo lai kaads paliidz man

Ja radiiesi kaads jautaajums es domaaju ka palidzeesiet

P.s
Tas pagaidaam viss xD