|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasUpdate pirmajā postā par ūsām, naudām un tās skaitīšanu. Read 'n' pay before arriving, plz
sincerely yours
agressor |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasKā jums sokas ar cosplay tērpu šūšanu?
Es pats būšu predatora mednieks! PSN - Piepz |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībassincerely yours
agressor |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībaslabi, ka atgādināji. done
|
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasKā jums, čaļi, iet ar ūsām? Es savējās nevaru vairs savaldīt.
|
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībassincerely yours
agressor |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasTik tiešām. Pats jau 3 nedēļas audzēju, man jau lēni aug.
Ir satikts Bordo un Jumanji, tiem ir normāla pačka uzaudzēta ![]() ![]() PSN - Piepz |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasCUBA domājams būs. + sieva 50/50
Naudiņu centīšos pārskaitīt šodien. Cerams līdz weekendam tā Agri sasniegs ![]() Ūsas sāku audzēt tikai vakar, sou - kā būs, tā būs ![]() |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasDiemžel nebušu, zabolel
![]() |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasPar cik savu kodu karti biju veiksmīgi atstājis somā, kuru atstāju darbā - naudu pārskaitīju tikai šorīt. Taču, ja nekas extraordinary nenotiks - tad tai tik un tā līdz vakaram vajadzētu ieskaitīties
![]() |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasSākam tweetot (ar bildēm) sakarā ar r.lv jubileju!
Sekojam, sekojam un vēlreiz sekojam http://twitter.com/revolutionlv Passwords būs pieejams VISIEM pasākumā uz vietas, tāpēc ņemam telefonus ar Twitter klientiem līdzi un tweetosim visi! PSN - Piepz |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasrīt no rīta pamostos un slēdzu maksāšanas laiku, jo braucu last minute shoppingā. kas nav samaksājis - pats vainīgs. no party location, neviens nemaksās no savas kabatas un nezīlēs - būs vai nebūs!
sincerely yours
agressor |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasLIVE COVERAGE: http://twitter.com/revolutionLV
sincerely yours
agressor |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasdažādi ūsaiņi, tepiķbildes un gonzalez!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasVēlreiz paldies par invite... bija super... beidzot iepazīties ar jums (diskusiju biedriem) dzīvajā!
|
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasPaldies visiem, kas ieradās!
![]() ![]() Nu jau visu cūku kūti esmu savācis un varu dzīvoties tālak. IMO, bestest r.lv party!!! Un te bilde by agressor ar some serious piu piu cosplay and hot babes http://twitpic.com/igcon PSN - Piepz |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasHmm kapēc neredzu safotožopētu Gitļer kaput bildi?
|
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasPar bildi nezinu, bet video reportāža būs pavisam tuvākajās dienās.
|
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasKā nav ko fotožopēt. Pielikt friču uniformu un pielikt pareizos matus
![]() |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasnē, nu, labi, labi, protams var pielikt, vnk tās bildes jau bez visas fotožopēšanas ir osam
![]() |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasPāris bildes no mana telefona:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Re: revolution.lv 7 gadu svinībasUi, cosplay. Vļeh : D
----------------------------------------------------------------------
|
Return to revolution.lv paziņojumi
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests