Moderator: ActionMan
|
PS3 un parastais CRT TV?Vai var ps3 pieslegt pie parastā CRT TV?
|
|
Re: PS3 un parastais CRT TV?PS3 pērkot nāk vads ar parastajiem banāniem kas der visos TV.
HDMI vadu jāpērk atsevišķi. |
|
Re: PS3 un parastais CRT TV?un ka ir ar tiem 50hz telukiem vai ps3 iet uz viniem?????
|
|
Re: PS3 un parastais CRT TV?Nav laika tagad meklēt bildi, kurā PS3 bija pieslēgts pie kaut kāda 14" veca un smirdīga lampinieka.
|
|
Re: PS3 un parastais CRT TV?sincerely yours
agressor |
|
Re: PS3 un parastais CRT TV?fxp kad buus laks pamekle to bildi un ieposte plz!!! es pardomaju un domaju pirkt ps3 neviss xbox 360!!! sanaks izdevigaak jo man patiik netaa spelet. a uz boksa jamaksaa gada pa netu gandriiz 50 ls!!! paldies agresoram par info!!!
|
|
Re: PS3 un parastais CRT TV?a nevar kads kadu bildi iemest kaa ps3 izskatas uz parasta tv?? plz
|
|
Re: PS3 un parastais CRT TV?nu zini fochijot neko nevar redzēt...esmu jau provējis...
nu kvalitāte nav slikta un nav laba-tāda pa vidu,aptuveni 2x-4x labāk nekā ps2...atkarībā no spēles jaunuma... bet nu spēlēt mierīgi var,pats kapāju jau no vasaras viduspuses uz parastā tv ![]() |
|
Re: PS3 un parastais CRT TV?un man vel tads jautajums,tim kas lieto parasto tv cik jums ir hz 50 vai vairaak???
|
|
agressor |
|
Re: PS3 un parastais CRT TV?kavair kadas speles spele ja driikst zinat???? vienkarsi esmu dzirdejis ka daudzas speles neejot uz parasta tv!!!
|
|
agressor |
|
Re: PS3 un parastais CRT TV?Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: PS3 un parastais CRT TV?mans galvanais ko spelesu netaa buus cod4
![]() ![]() |
|
Re: PS3 un parastais CRT TV?Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
agressor |
|
Re: PS3 un parastais CRT TV?Uz abiem vienaadi ir Cod4
![]() ![]() ![]() |
|
|
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests