http://kino.kults.lv/?p=1291
Siera līmenis - 60% tauku saturs cietnē!!!!!

|
The Expendables - pierakstamies uz filmu!Varam uzmest aci, ko mūsu bērnības elki ir sastrādajuši:
http://kino.kults.lv/?p=1291 Siera līmenis - 60% tauku saturs cietnē!!!!! ![]() Last edited by iCE2 on Mar 31st, '10, 22:34, edited 1 time in total.
|
|
Re: The ExpendablesŠitas būs jāskatās uz lielā ekrāna - tāds kārtīks classic bojeviks
![]() |
|
Re: The Expendablessincerely yours
agressor |
|
Re: The Expendablesuz šito vismaz arī varētu visi novākties, jo sen tik awesome bojeviks nav nācis ārā
|
|
Re: The ExpendablesEs domāju, ka nepārsteigšos sakot, ka šī visticamāk ir visu laiku labākā filma. Ja treilerī būtu vēl vairāk awesome tad droši vien man acis izsprāgtu. Jēzus, tas gan treilerī nav manāms, taču tur piedalās pat Arnolds un Viliss. Epizodiskās lomās gan, bet vienalga.
|
|
Re: The ExpendablesVan Damme esot atteicies no lomas, laikam pārāk lepns.
![]() |
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!Klāt ir pilntiesīgs treileris, to var aplūkot šeit - http://kino.kults.lv/?p=2615
(piedošanu, Kino Kulta video nevaru šeit embeddot) Kā arī, jau sen ir doma, ka uz šo filmu jāiet lielā barā, vēlams izīrējot ForumCinemas zāli (lai pietiek vietas visiem), ar līdzi ienesto alkoholu, iedzeršanu par katru uz ekrāna nogalināto utt. Pēc filmas - jautra pasēdēšana, sarunas, diskusijas, kaut kur Parkā (Kronvalda vai arī Europarkā). Pierakstīties var šajā threadā, es esmu Nr.1 ![]() |
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!Bāc, mani tas parks un parunāšana mazliet biedē, bet, nu, labi. Nr. 3
|
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!vnk - EEEEEJ D*****RSTTTTTTTTTT
![]() P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!5.
Tikai augustā filma būs? ![]() |
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!6!
Ja jau īrējam zāli, tad jāsauc arī Disfigirators ar Silent Hill paraugdemonstrējumiem ![]() |
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!kad tad ir paredzēts uz lielajiem ekrāniem? Un vai maz LV tiks rādīts
![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!ja nebūs, tad jātaisa oficiāls DVD vakars
![]() |
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!sincerely yours
agressor |
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!van Damme ir pussy, palaida garām varbūt pēdejo labo filmu savā dzīvē
![]() |
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!Broks tev vajag zvaniit vandamim un pierakstiities par konsultantu un ozhas meistaru !!!
P.S kas man pietruuka tas ir chaks ![]() jaa un IRCaa mani sauc Predat0rs ![]() |
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!un samaksāja divās paaudzēs
![]() RIP Brandon Lee Last edited by Vis on Apr 9th, '10, 16:36, edited 1 time in total.
|
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!un tikai skaidrā naudā, 20 zīmju banknotēs, katra mēneša 13. datumā.
Nemuldi.
![]() |
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!Cik awesome: "The Expendables" treileris ar vecajām krievu VHS pirātu balsīm (via kino.kults.lv)
sincerely yours
agressor |
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!И какой-то Кутюр - psc pie šitā sasmējos, jo atcerējos 90tos, kad tieši šādus tekstus dzirdēju skatoties no nomas ņemtās videokasetes
![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!Nu, tad kas notiek?
Šodien sākās iepriekšpārdošana - varētu konkretizēt laiku un vākt sastāvu. |
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!sincerely yours
agressor |
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!Arī in. Skatos tagad ķinīša mājas lapā, laiki ir sekojoši, varbūt mainīsies:
Parex Plaza (Auditorija 11) # 11:00 # 13:30 # 16:00 # 18:30 # 21:00 # 23:30 Es labprāt uz 21:00. Ja ne, tad 18:30 būtu labi. Tikai nesaprotu, kapēc 11. aud. rādīs nevis pirmajā. ![]() |
|
Re: The Expendables - pierakstamies uz filmu!Jebkurā laikā vakarā, kas nav pa dienu
![]() (18:30 un uz augšu) |
Return to Filmas, kino, teātris bez reklāmas pauzēm
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests