Moderator: DSguru
|
Probleema ar EZflash V (+supercard dsonei ar GBA romiem) iekShodien atnaaca mans ilgi gaidiitais DSLite. Ieliku Slot1 flashkarti Supercard DSonei ar GBA romiem, bet ieksh Slot2 - EZFlash V 3 in 1. Supercard straadaa lieliski, bet ir problēmas ar EZflash V - DS to neuzraada. Mekleeju caur googli, lasiiju daudz, izmeegjinaaju GBA_Exploader, 3in1_ExpPack_Tool, Superkartes Superkey, bet tik un taa nevaru palaist tos GBA romus. Varbuut probleema ir pavisam vnk, ka DS nav kontakts ar to EZ, bet varbuut probleema ir ar firmware (ir tai taada???). Kkur bija mineets kernelis un tur vairaaki varianti bija, bet es no taa neko nesapratu. Mosh kaads izmanto savam DS Slot2 karti un var man izliidzeet ar padomu, ko un kaa dariit.
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Probleema ar EZflash V (+supercard dsonei ar GBA romiem) iekDzhonij, īsti nesapratu, kas ir par problēmu, jo es nesaprotu tos terminus ko tu lieto.
Bet ja tas ko tu mēģini izdarīt nav nekāda uzlaušana vai kas nelegāls un ja tu vari šo problēmu uzrakstīt angļu valodā, tad es varētu pārsūtīt jautājumu Nintendo spečukiem, moška tie var atbildēt ... |
|
Re: Probleema ar EZflash V (+supercard dsonei ar GBA romiem) iekPaldies, par paliidziibas piedaavaajumu! Tas ir ****** EDITED ********.
Iespeejams, ka probleema tieshaam ir ar kontaktiem, jo DS neuzraada to EZ. Shobriid nav laika ar to chakareeties, bet ir doma sadabuut kaadu GBA speeles kaartridzhu, iebaazt to ieksh DS un paskatiities vai uzraadiis, vai ne. Mosh pati flashkarte ir nestraadaajosha. Last edited by Dzhonijs on Oct 22nd, '09, 16:26, edited 2 times in total.
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Probleema ar EZflash V (+supercard dsonei ar GBA romiem) iekLast edited by DSguru on Oct 22nd, '09, 17:23, edited 1 time in total.
|
|
Re: Probleema ar EZflash V (+supercard dsonei ar GBA romiem) iekEditeeju, lai nav jaabaidaas no ol`mighty EP
![]() P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
Return to Nintendo Dual Screen
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests